close
пастели

Преди да можем да се отдадем на заслужена, лятна почивка ще трябва да почакаме още малко. А до тогава да помислим за летния си офис гардероб.

Тъй като облеклото за офиса трябва да отговаря на определени правила, понякога в топлите сезони е истинско предизвикателство да изберем подходящ тоалет, който да е стилен и в същото време удобен и практичен.

В много горещите дни е трудно да облечем задължителното за някои позиции сако или панталон. От друга страна, е изключено да се появим в офиса с къса рокля и джапанки. Това разбира се не означава, че лятната ни офис визия трябва да е еднообразна и скучна.

Можем да продължим да изразяваме себе си чрез това, което носим и в същото време да не нарушаваме бизнес етикета. Подбрали сме за вас няколко идеи за летния ви офисен стил, с които се надяваме да направим избора на облекло за горещите дни в офиса по-лесен и приятен.

принт и пола
принт и пола

Принтове

За съжаление офис облеклото не дава много свобода, що се отнася до избора на принтове. Едрите, ярки, флорални мотиви са много красиви, но трябва да внимаваме, когато решим да ги носим в офиса. Те трябва да са съчетани със семпли, едноцветни дрехи и да стоят като акцент. Изберете къде ще бъде вашият акцент – риза на точки, сако с бродерия или пола с ефектни геометрични форми и допълнете с едноцветни дрехи.

пастели

Пастели

Пастелите са много добър начин да поканите слънцето в офиса. Нежни, романтични и елегантни, те са и много подходящи за работна обстановка. Бъдете смели и съчетайте няколко различни цвята в пастелните им нюанси. Визията не е много практична от гледна точка на светли цветове, които лесно се зацапват, но стои ефектно и в унисон със сезона.

офис бижута

Бижута

Деликатните бижута са за предпочитане в офис обстановка. Всичко е малко, компактно и изчистено. Това обаче противоречи донякъде с модерните едри, цветни бижута и то носени на слоеве. Разбира се, в зависимост от избора на бижута и подходящото им съчетаване, дори едрите могат да стоят елегантно и да не са прекалени дори в офис обстановка.

ярко офис облекло

Ярки цветове

Ярките цветове не са най-подходящият избор за корпоративна среда. Но какво повече символизира слънцето, лятото и доброто настроение от тях? Ако решите да включите ярки цветове в офисната си визия трябва да ги подберете с мярка и отново да са само акцент в облеклото в съчетание с други, по-семпли цветове.

офис гащеризон

Кройки

Иска ли ви се да внесете някоя от горещите, летни тенденции в офис облеклото си? Гащеризони, рокли тип риза, широки панталони, всички те могат успешно да се превърнат в леко и свободно офис облекло. Изберете модели с по-прибрана и елегантна кройка, съчетайте с подходяща връхна дреха, обувки и чанта и ще можете да се радвате на модерна, елегантна и същевременно различна офис визия.

обувки

Обувки

Дори да е лято и да е топло, не можем да се появим с джапанки в офиса. Според бизнес етикета трябва да избираме затворени обувки като пръстите са изцяло скрити. Но това не пречи да изберем удобна и дори цветна обувка.  Можете да се спрете на изрязан отстрани модел на ток или с равна подметка. Високите токчета могат да се заменят с модерните обувки с широк ток.

Офис дрехите не винаги са еднообразни и некомфортни. Надяваме се тези идеи да са ви вдъхновили да внесете малко цвят и оригиналност в работната си визия. Ярките цветове, принтовете и свободните кройки ще ви напомнят, че е лято и почивката тепърва предстои

Tags : лятолято в офисамода в офиса
DressYou

The author DressYou

В онлайн магазин DressYou.bg предлагаме секънд хенд дрехи и аксесоари на водещи марки в модния бранш, с високо качество и доказан произход от Западна Европа. Нашите консултанти ще Ви съдействат при осъществяване на поръчката и ще получите избрания от Вас артикул в рамките на 3 работни дни, на посочен от Вас адрес.

Leave a Response