close
Дамска модаПолезни съвети

Роклите, които всяка жена трябва да има в гардероба си

официална рокля

Няма нищо по-женствено от роклята! Сигурни сме, че и дамите, които предпочитат панталони ще се съгласят с това.

Всяка жена има в гардероба си по-малка или по-голяма колекция от рокли, и те не са само за официални случаи, а и за всеки ден. Има обаче няколко класически модела, които присъстват винаги и са нашият коз, когато искаме да облечем нещо специално.

Макар за роклята да няма сезон с идването на пролетта имаме все повече възожности да носим най-цветните и ефирни модели.

Подготвили сме за вас един списък от роклите, които всяка от нас има в гардероба си. Надяваме се да ви вдъхновим да ги носите по-често с много увереност и настроение.

малка черна рокля (1)

Малка черна рокля

Това е класически модел, който е толкова универсален, че е станал любим на много жени. Малката, черна рокля е подходяща както за парти така и за ежедневието в зависимост от аксесоарите, с които я съчетаем. Освен това тя се преобразява като хамелеон в различни по стил и излъчване визии.

червена рокля (1)

Червена рокля

Романтична и сексапилна, жената, която носи тази рокля никога няма да остане незабелязана. Прекрасен избор за празници като Коледа и Свети Валентин. В зависимост от нюанса и модела може да е подходяща и за фирмени събития. Няма да сбъркате ако заложите на класическата комбинация черно с червено и златно.

макси рокляДълга рокля

Макси роклята беше гореща тенденция през изминалото лято, но се очаква да се завърне отново. Много добър изор за топлите, летни дни. Може да се комбинира по всякакъв начин дори с дънково яке и кецове

Рокля по тялото

рокля по тялото
лятна рокля

Къса рокля

Всяка от нас има по една къса рокля за лятото, която ни напомня за морето, плажа и топлите дни. Ефирна, лека и удобна, с тази рокля можем спокойно да обуем сандали или джапанки и да се понесем във вихъра на деня.

рокля риза

Рокля-риза

Още един много нашумял напоследък модел, който носи в себе си усещането за небрежен, ежедневен шик. Облечете я в комбинация с ботуши до коляното, боти и клин, с малка чанта през рамо и имате идеален тоалет за уикенд из града или разходка.

рокля с пайети

Рокля с пайети

Тази рокля внася модерен блясък в гардероба ни през 2017-а година. Много модерен и актуален модел, който сияеше по Коледа и Нова година. Пайетите ще са модерни през цялата година, така че ако ви предстоят официални събития или партита, можете да се спрете на този вариант.

дантелена рокля

Дантелена рокля

Романтична, женствена и нежна, дантелената рокля е много добър избор за лятото. В къс вариант този модел носи и доза сексапил. Облечете дантелена рокля в бяло върху летния си тен и ефектът ще бъде зашеметяващ.

коктейлна рокля (1)

Коктейлна рокля

Всяка от нас притежава поне една по-официална, коктейлна рокля. Тя може да бъде от така модерния тюл или с ретро визия, но този модел е много важен, особено ако често се налага да присъствате на събития.

официална рокля

Официална рокля

Всяка от нас е била или й предстои да бъде абитуриентка, кума, кръстница, шаферка или дори булка. Затова в гардероба си винаги имаме по една рокля за „специални случаи“, която е свързана с важен момент от живота ни.

ежедневна рокля

Ежедневна рокля

Практична, удобна и комбинираща се лесно с всякакви аксесоари, това е ежедневната ни рокля, която сме готови винаги да облечем с удоволствие. Съчетава се лесно както със спортни така и с елегантни връхни дрехи, обувки, чанти и аксесоари и е винаги насреща, когато се чудим какво да облечем.

рокля на цветя

Рокля на цветя

Какво е пролетта без рокля на цветя? Флоралните мотиви винаги са били и ще бъдат модерни, дори през есента и зимата, когато няма много цветя навън. Дали ще изберете от актуалните ярки нюанси на тъмен фон или принт с по-дребни мотиви няма значение, тази рокля е чудесна идея, когато искате да покажете малко игривост и женственост.

вълнена рокля

Вълнена рокля

През зимата като чели пренебрагваме роклите, но за най-големите им почитателки остава варианта за плътна, и топла, вълнена рокля, която в съчетание с похдодящ клин, връхна дреха и обувки е добър вариант дори за студените, зимни дни.

 

Роклята е една добра наша приятелка, която винаги знае как да извади от нас най-женствените ни движения. С повод или без, носете роклите си с удоволствие и самочувствие!

Tags : дамски дрехимодарокли
DressYou

The author DressYou

В онлайн магазин DressYou.bg предлагаме секънд хенд дрехи и аксесоари на водещи марки в модния бранш, с високо качество и доказан произход от Западна Европа. Нашите консултанти ще Ви съдействат при осъществяване на поръчката и ще получите избрания от Вас артикул в рамките на 3 работни дни, на посочен от Вас адрес.

Leave a Response