close
ягодово балеаж

За да сте модерни трябва да имате поглед не само върху новостите от света на модата, но и актуалните тенденции в косите, грима и маникюра.

Когато говорим за прически, тази година ще ни изненада с много смелост и оригиналност. Внимателно оформените и пригладени къдрици отстъпват място на игриви и небрежни коси. Модните прически през 2017-а могат да се опишат с три думи: небрежност, лекота и липса на идеална симетрия.

Прическата е важен завършек на вашата визия. Всеки сезон стилистите показват последните новости във фризьорството, а ние ще се постараем да ви представим най-горещите тенденции за 2017-а.

Дължините са разнообразни, а цветовете ви дават възможност да развихрите фантазията. Тази година всяко момиче може да намери стилна прическа за себе си.пикси

Прически за къса коса

Почитателките на удобните, къси прически ще могат да им се радват, тъй като са едни от най-модерните през годината. Стилът пикси, остава актуален, като вариантите и акцентите са различни в зависимост от формата на лицето. Асиметрия, кичури или филиран бретон, изборът е ваш.

дълга коса

Прически за дълга коса

Романтичните, дълги коси ще са много актуални през 2017-а. Дългата коса се поддържа по-трудно и не е подходяща опция за дами с тънък и изтощен косъм. Въпреки това, тя ви дава възможност да изпробвате различни прически – плитки, вълни, ситни къдрици, кокове. Спокойно можете да носите косата си в пригладена опашка, небрежни летни къдрици или закачливи плитки, които ще са актуални и тази година в различни варианти.

 

Modern Hairstyles For Long Hair 2017 New Haircuts To Try For 2017 Hairstyles For Long Short And Medium - Black Hairstyle Magz

Прически за средна дължина

Карето е подходяща опция за средно дълги коси, като можете да експериментирате смело с дължините. Модерни ще са етажите и правия бретон. Етажирането помага косата ви да изглежда обемна, а средната дължина е идеална за всякакви случаи. Можете да я пригладите за работа или бизнес среща или да си направите небрежни къдрици за излизане с приятелки. Обръснатите участъци и асиметричната подстрижка са интересен вариант за по-смелите.

ягодово балеаж

Модерни цветове

През 2017-а можем смело да експериментираме със цветовете, които ще ни помогнат да подчертаем индивидуалността си и да покажем собствен стил. Естествените цветове винаги са добра идея, но ако искате да внесете малко разнообразие можете да се доверите на следните акценти:

  • Сив оттенък – Сивият оттенък ще е модерен за всички възрасти и прически. Боята може да има лек син или бял подтон.

 

  • Топли тонове – Блондинките могат да внесат топли нюанси в косите си за пролетта и лятото като ягодово, карамелено и златисто.

 

 

  • Студени тонове – За брюнетките подходящи ще са студените подтонове на цветовете кестен, кафе и орех. Набляга се на нюанси, които придават дълбочина и блясък на косата за да се създаде имидж на силна, загадъчна и секси жена.

 

  • Омбре – Този ефект ще остане актуален както и вариацията балеаж. При омбрето кичурите изсветляват по дължината, а корените са в контрастен цвят.Можете лесно да внесете разнообразие в косите си, особено през лятото и есента.

 

Независимо какъв нюанс  или дължина на прическата изберете, не забравяйте, че естествената коса винаги ще е на мода. Модерните прически на 2017-а се стремят да подчертаят натуралната красота и чертите на лицето. Ако сте с естествено къдрава коса, недейте да се мъчите да я изправите, а изберете подходяща прическа за нея.

 

Добавете и интересни аксесоари. Миналата година на мода бяха бохо венците, а през 2017-а можете да внесете малко повече блясък с камъни или пайети. Актуални аксесоари ще са шаловете за глава, тюрбаните и цветята, както и нежните диадеми с блясък.

 

Целта е да постигнем небрежна и красива визия, която да ни направи още по-женствени. Има подходящ вариант за всеки тип лице, а изборът на акценти е голям.

 

Tags : дамска модапрически 2017
DressYou

The author DressYou

В онлайн магазин DressYou.bg предлагаме секънд хенд дрехи и аксесоари на водещи марки в модния бранш, с високо качество и доказан произход от Западна Европа. Нашите консултанти ще Ви съдействат при осъществяване на поръчката и ще получите избрания от Вас артикул в рамките на 3 работни дни, на посочен от Вас адрес.

Leave a Response