close
Дамска модаПолезни съвети

Какво да облечем за излизане с приятелки?

блясък

Избрахте ли вече какво ще облечете за 8-ми Март? Денят на жената наближава и много от нас се вълнуват да съберат близките си приятелки и да споделят една хубава вечер заедно.

Това е перфектен момент да изненадате скъпите жени в живота си с нова и интересна визия. Подготвили сме ви няколко страхотни предложения, с които се надяваме да ви вдъхновим за неотразим стайлинг за празника на жената.

Нека на този ден покажем това, което ни прави жени, а именно уникалната комбинация от сила и нежност, красота и чувственост, която всяка една от нас притежава. Вашите приятелки със сигурност ще оценят усилията ви да изглеждате прекрасно за повода.

блясък

Модерен блясък

Изберете актуална визия с много празничен блясък. Можете да заложите на сако или пола с пайети, а ако това ви се струва прекалено, допълнете по-изчистен тоалет с блестяща чантичка или маратонки. Пайетите и металическите елементи са хит този сезон, а празникът на жената е идеален повод да заблестите.

<> on February 28, 2014 in Paris, France.

Небрежна елегантност

Когато излизате с приятелки е важно да се чувствате красиви и да ви е удобно. Чудесна работа би ви свършила комбинация от дънки, риза и сако. Съчетанието на небрежност и елегантност е много добра идея за повода. Облечете дънки тип бойфренд с високи токчета и елегантно сако или палто. Така ще имате една оригинална и в същото време практична визия.

пола

Цветно парти

Ако сте в настроение за дамско прати, това е вашата вечер. Извадете от дълбините на гардероба си онази прилепнала пола в ярък цвят и закачлив топ, комбинирайте с клъч чантичка и високи токчета с интересен принт и сте готови да покорите вечерта.

романтичен тоалет

Нежна романтика

Вашите приятелки ви познават по-добре от другите хора. С тях споделяте добро и лошо, и вероятно на тях доверявате своите тайни. Затова в тяхната компания можете да покажете и нежната си и романтична страна. Флорални мотиви, тюл в комбинация с дантели или нещо във винтидж стил ще ви вдъхновят да отпразнувате най-женските черти у себе си.

кожено яке

Сила и сексапил

Покажете секси форми с дръзка визия. Заложете на кожено яке и прилепнал панталон или кожена пола в тъмни цветове. Изберете чанта и обувки с капси, яке с едри копчета и ципове, и големи бижута. Подходящ избор е съчетанието на кожена пола и камизола или прилепнал панталон с потник и кожено яке. На такъв тоалет би стояло добре и колие тип чокър. Подходящ избор на обувки са ботите с дебел ток или ботуши до коляното.

кроп топ

Шик контрасти

Още една визия, с която да покажете женствени форми. Съчетайте къс топ с прилепнал панталон и токчета. Можете да облечете елегантно сако с прав силует отгоре. Не забравяйте да допълните с подходяща чанта и бижута.

офис рокля

Практична женственост

Ако няма как да се преоблечете след работа заложете на  рокля в бизнес стил. Тя е универсален избор, с който спокойно можете да отидете и на среща с приятелки след като свършите работа в офиса.

Надяваме се да сме ви дали добри идеи да облечете нещо, с което се чувствате женствени, самоуверени и готови да заблестите. Бъдете себе си и отделете време да се радвате на компанията на най-близките и важни жени в живота ви. Пожелаваме ви един незабравим празник!

 

 

Tags : дамска мода
DressYou

The author DressYou

В онлайн магазин DressYou.bg предлагаме секънд хенд дрехи и аксесоари на водещи марки в модния бранш, с високо качество и доказан произход от Западна Европа. Нашите консултанти ще Ви съдействат при осъществяване на поръчката и ще получите избрания от Вас артикул в рамките на 3 работни дни, на посочен от Вас адрес.

Leave a Response