close
Processed with VSCOcam with 5 preset
bg_d_palta

Студеното, ветровито и влажно време през зимата е свързано с носенето на топли, дебели и често пъти повече удобни и практични, отколкото красиви дрехи. Изведнъж всички хора придобиват почти еднакъв силует и по улиците срещаме само навлечени и омотани в шалове и шапки мъже и жени. Има, обаче, начини да се откроим в тълпата и да изглеждаме все така елегантни и шик, както и през по-топлите сезони. Вярно, може да ни коства малко повече усилия, но не е невъзможно си струва. Най-запалените по модата и перфектния си външен вид може и да отстояват добре известния принцип „Гъзар бъди, от студ умри“, но не е нужно да се стига чак до такива крайности, за да изглеждаме добре и в крак с последните тенденции. Модните маниаци ще се почувстват истински благословени, ако тази зима е мека и топла, без невъобразими студове като последната. Така ще имат възможност да покажат истинска класа или поне свеж моден усет.

Chic-Outfits-to-Wear-When-is-Cold-Outside-14

Най-важна е връхната дреха. Тя трябва да е открояваща се и забележителна, от тези, които „дават изявления“. В последно време модните корифеи се обръщат все повече към комфорта и за това не е чудно, че през този сезон актуални са дебелите пухкави якета, които до сега все са оставали встрани от тенденциите. Вече имате възможност, без да се притеснявате за стила си, смело и гордо да носите любимата си „пухенка“, с пълното съзнание, че сте на върха на модната вълнá. Благодарение на уличната мода, която превзе подиумите в целия свят, тази удобна връхна дреха най-после намери своето място сред големите играчи в света на висшата мода.

Stylish-Outfits-To-Make-Your-Puffer-Jacket-Look-Cool

И като говорим за топли и удобни дрехи, задължително трябва да се снабдите с голям шал тип „одеяло“ или поне с достатъчно големи размери. Шалът е най-универсалния аксесоар за зимата и, освен че топли, той може да направи чудеса с външния ви вид. Дори и под него да носите съвсем семпъл аутфит, шалът ще ви помогне да извисите стила си до степен, в която трябва да се тревожите единствено за това дали го носите правилно.

Stylish-Scarves-To-Keep-You-Warm-This-Winter-15

Към категорията на „уютните“ дрехи трябва да отнесем и грамадните плетени пуловери. Що се отнася до зимния гардероб, те задължително трябва да присъстват в него. Дебелият пуловер е това, което обединява модата и функционалността. Той позволява да разкопчаете някое копче на връхната си дреха и да покажете още малко от вашия тоалет, който иначе носите плътно скрит под палтото. Ако времето позволява, дори може да оставите якето си в къщи и да излезете само по пуловер. Тази универсална дреха позволява голяма гъвкавост при съчетаването и „сглобяването“ на цялостния външен вид. Еднакво добре стои с джинси и с пола, и с обувки с токчета, и с ботуши.

Warm-and-Stylish-Outfits-With-Oversized-Sweater-15-1

Наслояването е най-добрият ви приятел (казвали сме го и преди). Зимата и без това предразполага към обличането на дреха върху дреха, но ако го направите с мисъл и усет, ще постигнете уникален стилен ефект. Ако ви привличат дързостта и жизнеността на уличния стил и ако се осмелите, може да облечете дори дънково или велурено яке под пухенката или палтото.

Chic-Outfits-to-Wear-When-is-Cold-Outside-19

Не се колебайте да използвате и цветовете във ваша полза. Избирайте тонове, които традиционно не се използват през зимата. Палитрата за този сезон включва ярки цветове като червено, фуксия и дори неон. Да бъдете дръзки и цветни е част от успешната формула за шик през зимата.

Chic-Outfits-to-Wear-When-is-Cold-Outside-7

Смело смесвайте материите. Носете пуловер с едра вълнена плетка с джинсов или кожен панталон или пухеното яке от промазан плат с вълнена пола.

Warm-and-Stylish-Outfits-With-Oversized-Sweater-3-1

Не забравяйте и ботушите и обувките. Дизайнерите разходиха по подиумите много интересни модели, за които също вече ви разказахме. Възползвайте се от високите до бедрото ботуши или дори обувките на ток, но носени с плътни чорапи, защото все пак е зима, нали…

Chic-Outfits-to-Wear-When-is-Cold-Outside-2

И още нещо за аксесоарите. Не подценявайте шапките, те буквално са върхът на вашия тоалет. Ако изберете шапка, която събира погледите, със сигурност сте успели с решението на модната задача. Друг подход към нея може да приложите като просто стегнете с колан старото си палто и така му вдъхнете нов, по-интересен живот.

untitled1

Дори и да не обичате зимата заради студа, тежките дрехи и трудната изява на индивидуалност, докато сте навлечени с някоя дебела парка, трябва да признаете, че научихте много начини, по които да избегнете тези нейни негативи. Пред вас се разкрива цял един нов моден свят, който има своето място през зимните месеци. Така че не унивайте, а отворете гардероба и започнете да експериментирате. Бъдете по-смели и загърбете предразсъдъците, дайте воля на въображението и вътрешния си усет за стил и елегантност и няма да сбъркате.

Tags : зимамодашик
DressYou

The author DressYou

В онлайн магазин DressYou.bg предлагаме секънд хенд дрехи и аксесоари на водещи марки в модния бранш, с високо качество и доказан произход от Западна Европа. Нашите консултанти ще Ви съдействат при осъществяване на поръчката и ще получите избрания от Вас артикул в рамките на 3 работни дни, на посочен от Вас адрес.

Leave a Response