close
Дамска модаПолезни съвети

Аксесоарите, без които не можете през този есенно-зимен сезон

10-Accessory-Trends-Fall-Winter-2017-2018

Желанието да сте стилни и модерни е съвсем нормално. За да получите обаче напълно завършен вид, не е достатъчно само да  нахлузите някоя рокля, била тя и от последната модна колекция на някой известен дизайнер. Без аксесоари крайният ви вид би бил непълен и това го знае всеки моделиер. Именно заради това, подбирането на правилните аксесоари като колан, слънчеви очила или брошка, може да отнеме повече време и внимание, отколкото купуването на тоалета, който ще красят. Сезонът есен-зима 2017/2018 идва с много интересни и разнообразни предложения, от които може внимателно да си изберете тези, които ви прилягат най-много.

Шалове

През този сезон тенденцията е еднозначна – модните подиуми бяха залети от пухкави кожени шалове. Тесни и широки, едноцветни и пъстри, от естествена или изкуствена кожа, къси или дълги – те бяха буквално навсякъде. Някои приличаха на тънки, почти нежни колиета по врата, а други бяха дълги и дебели, обещаващи топлина през зимните дни.

4-Accessory-Trends-Fall-Winter-2017-2018

Масивни гривни

Каквато и да е гривната, тя изглежда елегантно на всяка женска китка. Най-важното е да допълва тоалета. През този сезон бяха показани много едри гривни с интересни дизайни – някои изключително женствени, други по-грубовати, изработени от най-различни материали. Едни се сливат с тоалетите, а други напротив, контрастират запомнящо се.

7-Accessory-Trends-Fall-Winter-2017-2018

Колани – верижки

През миналия сезон дизайнерите ни предложиха колани от предимно естествени материали, най-вече кожа. Тази година, обаче, се появиха (отново), коланите, които представляват сравнително тънки верижки. Те бяха на мода преди около 10 години и сега отново се появяват по модните подиуми. Тънките коланчета подчертават талията и правят тялото да изглежда по-гъвкаво и женствено.

10-Accessory-Trends-Fall-Winter-2017-2018

Големи обици

През новия сезон големите обици са актуални, така че забравете за малките, дискретни и почти невидими бижута и купувайте само по-едри и лесно забележими. Самият дизайн може да е много различен – обиците може да са украсени с камъчета, да са в интересна форма, от необичаен материал… Освен това отново имаме тенденция за асиметричност, което позволява да комбинирате обици от различни чифтове, със съвършено различни форма и стил.

11-Accessory-Trends-Fall-Winter-2017-2018

Вратовръзки

Дизайнерите и моделиерите не престават да ни учудват. През изминалия сезон беше модерно да се носят дрехи с няколко номера по-големи, а сега пък на преден план са изкарани вратовръзките. За разлика от строго мъжките аксесоари, тези, които се носят с дамски тоалети, варират в широки граници. Дизайнът им включва и дълги, и къси, и тесни, и широки, и пъстри, и едноцветни – с две думи – има за всеки вкус по нещо.

16-Accessory-Trends-Fall-Winter-2017-2018

Слънчеви очила

Слънчевите очила са аксесоарът, който, може би, никога няма да излезе от мода и всяка година дизайнерите полагат големи усилия точно за това. Очилата, модел „капка“ вече не вървят. Заместени са от модели с най-разнообразни форми. Като тези с квадратни рамки като карти за игра или с очертания като криле на пеперуда.

18-Accessory-Trends-Fall-Winter-2017-2018

Масивни медальони

Едно красиво колие би допълнило всеки аутфит. През есенно-зимния сезон на 17/18 са много актуални едрите висулки, чието разнообразие е наистина огромно. Много от дизайнерите са заложили именно на такъв тип бижута, като формата и материалите варират в широки граници.

21-Accessory-Trends-Fall-Winter-2017-2018

Кожени колани

Те са вечните аксесоари – с леки вариации, винаги са на мода. През настоящия сезон са актуални както тънките, така и широките кожени колани. На нас остава само да изберем точните дрехи, които те да допълнят.

24-Accessory-Trends-Fall-Winter-2017-2018

Дълги ръкавици

Ръкавиците са аксесоар, който трябва да е практичен и да топли ръцете в студените дни, а не само да е красив. Освен това, те се явяват перфектното допълнение на всеки тоалет. Модните дизайнери не спират да ни удивяват и за този сезон са ни приготвили модели, дълги почти или дори над лактите, които много биха зарадвали дамите, които обичат да носят необичайни аксесоари.

28-Accessory-Trends-Fall-Winter-2017-2018

Масивни пръстени

Всяка дама, която следи модните тенденции и държи на стила си, има в кутията си с бижута най-различни модели пръстени. Но ако в нея случайно липсват едри пръстени, е време този пропуск да бъде попълнен. Изберете масивни пръстени, украсени с камъни или други декоративни елементи.

32-Accessory-Trends-Fall-Winter-2017-2018

Диадеми и ленти за глава

За тези, които харесват всякакви аксесоари за коса, през този студен сезон ще има голям избор. Все още актуални са лентите за глава, но този път дизайнерите са ги изработили от гладка кожа или такава с козина, както и от кадифе, като всички са богато украсени с цветя, капси или други метални елементи.

35-Accessory-Trends-Fall-Winter-2017-2018

Модните аксесоари са важна част от цялостния изглед, а правилно подбраните детайли не само ще допълнят тоалета, но и ще подчертаят женствеността и елегантността на дамите, които го носят. Като знаете какво е актуално през есенно-зимния сезон на 2017/2018, вие ще имате възможност да изглеждате невероятно оригинално и съблазнително. Само не забравяйте безценния съвет на Коко Шанел – преди да излезете от къщи, погледнете се в огледалото и махнете последния аксесоар, защото с нищо не бива да се прекалява.

Tags : аксесоариесензимамода
DressYou

The author DressYou

В онлайн магазин DressYou.bg предлагаме секънд хенд дрехи и аксесоари на водещи марки в модния бранш, с високо качество и доказан произход от Западна Европа. Нашите консултанти ще Ви съдействат при осъществяване на поръчката и ще получите избрания от Вас артикул в рамките на 3 работни дни, на посочен от Вас адрес.

Leave a Response