close
Дамска мода

Стайлинг идеи, как да носим риза

риза и дънки

Ризите са много важна част от гардероба ни, която до скоро беше основно част от офис облеклото. Днес, ризите са едно от най-удобните и практични дрехи за ежедневието.

 

Ризите носят комфорт и свобода, а и не са прекалено ангажиращи. Една практична дреха, която може да се носи по много различни начини. Освен това с тях можете да експериментирате на воля и да изглеждате интересни и различни всеки път. Съчетайте с дънки и кецове, с елегантен панталон или интересна пола или увийте като плажна рокля, ризата ви дава толкова много свобода да изразите себе си!

 

Събрали сме за вас няколко интересни стайлинг идеи, които се надяваме да ви вдъхновят и да ви дадат идеи за нестандартни и оригинални комбинации с риза.

1b4b705d07feb6046e11b31dac2b704c

Риза-рокля

Много момичета смятат това за идеалната дреха. И наистина, тя е удобна и универсална. Тази пролет и лято ще видим ризата-рокля в много интересни комбинации. Можете да я носите като домашно облекло или навън в съчетание с дънково яке и колан. Тази дреха също е перфектен избор за плажа. Дава ви много свобода, комфорт и прохлада, а ние й предвещаваме бляскав пролетно-летен сезон.

 

пола и риза

Риза върху къса пола

Свикнали сме да виждаме ризата прибрана в полата, но това вече не е най- актуалното съчетание. Комбинирайте дълга риза с къса, спортна пола и се радвайте на една практична и модерна ежедневна визия.По-дългата риза, тип туника, може да не е първото нещо, което бихте съчетали с къса пола, но се надяваме да ви вдъхновим да опитате.

риза и дънки

 Дълга риза с дънки

Класическа комбинация, която никога няма да ви изневери. Актуално остава съчетанието деним върху деним т.е дънкова риза върху дънки.

Дънковата риза може да се използва и като лека наметка през лятото, а отдолу да сложите интересен топ. Комбинирайте със спортни обувки или токчета. Интересна идея е да съчетаете обувки на високи токчета с дънки тип бойфренд и дълга риза.

риза и карго панталон

Риза и спортен панталон

Тази година на мода са панталоните тип карго. Широки, удобни, практични и с много джобове. Можете успешно да съчетаете такъв панталон с дълга риза от приятна, лека, естествена материя. Ще получите небрежна, ежедневна визия, с която ще се чувствате модерни и свободни.

 пола и риза_

Риза и елегантна пола

Още една класическа комбинация, която обаче не е нужно да е скучна или предназначена само за офиса. Комбинирайте изчистена риза в един цвят с цветна пола тип молив с интересен принт. Ако търсите по-небрежен ефект, опитайте да носите ризата отвън върху полата.

 

Ризата ви дава свобода да експериментирате и да бъдете различни всеки ден. Непременно сложете една риза в куфара си, когато пътувате, защото  тя може да бъде полезна в неочаквани ситуации.

 

Доверете се на ризата за да сте винаги интересни и модерни!

Tags : дамска модадънкириза
DressYou

The author DressYou

В онлайн магазин DressYou.bg предлагаме секънд хенд дрехи и аксесоари на водещи марки в модния бранш, с високо качество и доказан произход от Западна Европа. Нашите консултанти ще Ви съдействат при осъществяване на поръчката и ще получите избрания от Вас артикул в рамките на 3 работни дни, на посочен от Вас адрес.

Leave a Response