close
кадифе

Избирането на тоалет за абитуриентския бал не е лека задача. Всяко момиче мечтае да се види в красива рокля и да е принцесата на бала, защото споменът за него остава завинаги.

Балните рокли през 2017-та са фини и изящни, истинско бижу за окото. Разнообразието от модели, цветове и кройки е голямо, което за съжаление, не улеснява избора.

За вас, бъдещите абитуриентки сме подбрали няколко модни тенденции за тази година, които да помогнат при избора на официален тоалет.

Но преди това има няколко неща, които трябва да имате предвид:

  • Какъв модел ще пасва на фигурата ви
  • Какъв цвят ви отива и ще помогне да изпъкнат чертите на лицето
  • Какъв бюджет сте предвидили за тоалет за бала

Кройки

 

Тази година отново на мода ще бъде роклята тип русалка, както и вариантите в гръцки стил, които придават ефирност и женственост. Също така актуални ще бъдат роклите за принцеси с корсети и обемни поли. Разбира се, има и модели за момичетата, които предпочитат дълбоките деколтета и цепките. Разнообразие има и при дължините като по-практични са късите рокли, които могат да се носят и при други случаи. Дългите варианти, естествено, са по-тържествени и официални.

 

 

Цветове

 

Много важен фактор за избора на рокля е не само моделът и дължината, но и цветът. Тази година актуални ще са класическите тонове като например черно и червено. Разбира се, ако на вас ви отива и ви харесва лилавото, не се колебайте и експериментирайте.

 черна бална рокля

Класика в черно

 

Няма да сбъркате ако заложите на малка черна рокля или дълъг вариант с дантела. Този модел е абсолютна класика, която определено ще ви помогне да изглеждате неотразими. Търсете модели изработени от качествена и фина дантела или тюл, това ще са хитовите материи за сезона. Съчетайте с малка клъч чанта и красиви, изчистени обувки.

червена рокля

Огнени в червено

 

Друг модерен цвят тази година е червеният. Обличайки червена рокля, няма да останете незабелязани. При този цвят е важно да уцелите точния нюанс, който да подхожда на тона на косата и очите ви.

синя рокля

Морска принцеса

 

Ако искате да си осигурите аристократично излъчване в нощта на бала заложете на рокля в синьо. Изчистените кройки вършат чудесна работа, а към тях можете да добавите и едри бижута с блясък, семпли обувки и чанта в сребро или злато.

розово

Бледо сияние

 

Покажете романтичната си страна с рокля в блед нюанс, например розово или шампанско. Добавете лек грим, малки обици и елегантна прическа, за да завършите визията си по подходящ начин.

дантела

Нежна дантела

 

Това е материя, от която се създават модни шедьоври, когато се използва в комбинация с подходящата кройка. Качеството на самата дантела също е много важно. Дантелени рокли могат да бъдат както красиви и романтични, така и много предизвикателни.  Модел, изцяло изпълнен в дантела е смело решение, но определено си заслужава. Можете да изберете и рокля от друга материя, с декорация от нежна дантела, която придава допълнителен лукс.

 

 

 блясък

Модерен блясък

 

2017-та е годината на металическия блясък и пайетите. Тази тенденция ще се пренесе и в балните рокли. Нито една дама не може да остане безразлична към този красив, Холивудски блясък. Ако смятате, че такава рокля е прекалена за вашия стил, добавете малко пайети чрез аксесоарите си. Това са модели напомнящи класическата, ретро елегентантост, която често виждаме на червения килим.

кадифе

Тежко кадифе

 

Кадифето е гореща, модна тенденция тази година. Този аристократичен и тежък материал подчертава перфектно извивките на тялото и е подходящ за всякакви фигури. Прекрасен избор са роклите, които съчетават коприна и кадифе.

 

Много често кадифето се свързва с цветовете червено и синьо, но това далеч не са единствените тонове, в които може да се намери. Добър избор е кадифето в наситено лилаво или дори зелено.

 

Надяваме се нашите съвети да помогнат както на абитуриентките, така и на техните родители при избора на рокля за бала. Препоръчваме на завършващите млади дами да пробват различни кройки и модели, дори да имат предпочитания към определен стил. Така по-лесно ще видите какво ви отива най-много.

Търсенето на подходящата рокля не е лесно, но резултатът си заслужава!

Tags : бални роклиофицялни роклирокли
DressYou

The author DressYou

В онлайн магазин DressYou.bg предлагаме секънд хенд дрехи и аксесоари на водещи марки в модния бранш, с високо качество и доказан произход от Западна Европа. Нашите консултанти ще Ви съдействат при осъществяване на поръчката и ще получите избрания от Вас артикул в рамките на 3 работни дни, на посочен от Вас адрес.

Leave a Response