close
черна рокля риза

Роклята- риза е един от най-актуалните модни артикули в момента. Идеална за пролетта и лятото, тя е лека, удобна и може да се носи както в ежедневието,  в офиса, и дори за дългоочакваната среща с морето.

Макар моделът да е непретенциозен, той придава финес и женственост, без да изисква от вас много усилия или да ви кара да правите компромис с удобството си.

Ризата-рокля е вдъхновена от мъжкия гардероб и определено е много секси и вдъхновяваща за интересни модни визии.  Тази дреха трябва непременно да присъства в пролетно-летния ви гардероб, за да сте в крак с тенденциите за сезона. Тя ще ви даде необходимата лекота, свобода, практичност и стил, за да се насладите максимално на топлите дни, движението и красивите емоции.

Предлагаме ви няколко стайлинг идеи за това как да носите роклята-риза в различни комбинации и ситуации.

градска мода

Какво по-хубаво за горещите дни от една лека и свободна дреха от естествена материя. Роклята-риза е чудесен вариант за разходки или за задачи из града. Можете да изберете съвсем свободен модел, който ще ви даде необходимата прохлада през топлите дни, а и няма да изисква от вас много усилия при обличане и стилизиране. С тази рокля ще можете да се облечете набързо и да изглеждате добре.

черна рокля риза

Стилна вечер

Роклята-риза се съчетава чудесно с високи токчета за да ви придаде сексапил и женственост за вечерта. Изберете рокля в един цвят например тъмно синьо, бяло или червено и комбинирайте със сандали с тънко токче или с обувки с плътен ток. Можете да изберете рокля с леко вталяване или да сложите колан. Добавете късо, елегантно сако или кожено яке, чанта клъч и червено червило и сте готови да покорите вечерта.

рокля риза

Спортно елегантно

Комбинирайте риза-рокля с кецове, сако и голяма чанта. Ако времето е по-хладно можете да добавите плътен чоропогащник, клин и шал. Това е една спортно-елегантна визия, която е много добро решение за из града. Ще се чувствате удобно, но ще сте достатъчно представителни за среща или излизане с приятелки.

рокля риза за плажа

Среща с морето

Свободната рокля-риза е чудесен избор за плажа. Ако искате да сте в тон с морската тематика риза на райета ще допълни много добре лятната ви визия. Можете спокойно да облечете банския си под нея и да допълните с плетена чанта и шапка от естествени материали. Класическа комбинация за летния сезон е райета в синьо и бяло и аксесоари в червено с гумени или въжени елементи.

офис рокля риза

Офис визия

Роклята-риза би могла да е подходяща и за офиса ако е достатъчно дълга. Оставете късите варианти над коляното за разходки или излизане вечер. За офиса са подходящи рокли с по-дълъг ръкав и закриващи коляното. Миди дължините са модерни и са много добра опция за офиса. Те стигат до средата на прасеца и могат да се комбинират с елегантни обувки. Разбира се можете да сложите сако или шал като допълнение. Тъй като роклята-риза е по-непретенциозен модел, недейте да слагате много бижута. Деликатни обици и гривна ще са достатъчни.

Добавете една лека и свободна дреха към гардероба си и бъдете модерни през топлите сезони. Роклята-риза е непретенциозно и удобно модно попадение, което сме сигурни, че бързо ще се превърне в любимата ви дреха това лято.

 

 

Tags : визияризароклятоалет
DressYou

The author DressYou

В онлайн магазин DressYou.bg предлагаме секънд хенд дрехи и аксесоари на водещи марки в модния бранш, с високо качество и доказан произход от Западна Европа. Нашите консултанти ще Ви съдействат при осъществяване на поръчката и ще получите избрания от Вас артикул в рамките на 3 работни дни, на посочен от Вас адрес.

Leave a Response