close
Дамска модаРазни

Избрахте ли си рокля за новогодишното парти?

c21f05a77b3ebfa6b1a44aea548e45a3

За добро или за зло 2017-та година почти измина, а 2018-та вече чака на прага. Сега е време за равносметки, загърбване на неприятностите и поставяне на нови цели. Новогодишното парти е един добър повод да отбележите новото начало с… нова рокля. Ако не сте избрали своя тоалет, още не е късно, а ние ще ви помогнем с някои предложения и насоки за горещите тенденции при цветовете и моделите за Нова Година.

Блясък, пайети, дантела, сатен, кадифе и апликации стоят в центъра на дизайнерските предложения за парти рокли. Цветовете пък са златно, сребристо, жълто, оранжево, сиво и всякакви нюанси и тонове на кафяво – все топли и земни тонове. Вечното черно си остава класика за коктейлни рокли, макар и не единствен вариант. Предизвикателното ярко червено навръх тази Нова година обаче не е на мода. Избягвайте и много тесни и неудобни дрехи, както и прекалено високи токчета.

4786255800_2_5_1

Дългите ръкави правят тази красива мини рокля подходяща за зимата, докато дължината ú е идеална за дансинга на новогодишното парти, давайки ви пълна свобода да се развихрите. Деликатната златна бродерия изпъква ефектно на черния фон и събира погледите след себе си.

new-years-dresses-2018-romantic-gradient-2

Роклите с преливане на цветовете или с омбре ефект, независимо дали са по-пищни, тип „принцеса“ или не, винаги имат поразяващо въздействие. За тази Нова година те са едно от топ предложенията на дизайнерите. Особено впечатляващи са тези с червени и оранжеви преливания, напомнящи огнени пламъци и издаващи горещ темперамент или тези в по-студени нюанси, които много добре си кореспондират със синьо-бялата зима. Полата от ефирен пух в градирани краски само внася допълнителен ефект „Уау!“.

new-years-dresses-2018-with-open-shoulders-2

Голите рамене винаги са били много секси и елегантни, подходящи както за ежедневни облекла, така и за по-официални. Особено ако сте без кавалер, красивата рокля с едно рамо или без нито едно е идеалният тоалет, който ще ви покаже в целия ви блясък, загатвайки по-нататъшни интересни преживявания.

6-What-to-wear-on-New-Year-Eve-2018

Не пренебрегвайте жълтата рокля! Тя ще ви накара да изглеждате перфектно и незабравимо, независимо дали сте с близки приятели или на шумно новогодишно парти. Жълтото може да е във всякакъв нюанс – от светло лимоново до плътния цвят на тъмен пчелен мед. Вариантите се увеличават още, защото може да избирате измежду сатен, шифон, дантела, пух, златно ламе, кадифе или пайети.

c21f05a77b3ebfa6b1a44aea548e45a3

Не забравяйте, че ви предстоят часове ядене, пиене и танцуване, така че не пренебрегвайте удобството. Едно прекрасно съчетание на комфортното с красивото е тази рокля от стреч кадифе, която е хем елегантна и стилна, хем изключително удобна.

untitled

Ако ви предстои по-бляскава новогодишна вечер или просто си падате по лъскавото, чудесен избор е рокля, обсипана с камъни. Може да има само мотив, а може и целия корсет да е инкрустиран с множество по-малки или по-големи камъчета, а цветовете им зависят само от фантазията. За по-дискретен и ненатрапчив вид може да са с цвета на основата и само да проблясват издайнически от време на време, а ако търсите по-пищно и царствено излъчване – може да контрастират.

new-years-eve-outfits-victorias-secret

Ако в плановете ви за Нова година влизат дълги часове на дансинга, идеалният вариант за вас е да се обърнете към диско модата. Една подобна къса рокля от ламе или с пайети, със семпла кройка и пищен десен, би била чудесна за нощ в клуба.

new-years-eve-outfits-elsa-hosk

А ако не ви допада модата от 80-те, винаги може да изберете друг аутфит, подходящ за клубно посрещане на Новата година. Къса черна рокля с високи до бедрото ботуши и чанта с животински принт ще покажат на всички, че сте готова за луд купон.

new-years-dresses-2018-with-cages

Геометрията, която е особено актуална през този сезон, намира място и на Нова година. Късата рокля с „решетка“ от преплитащи се парчета определено е дреха, с която ще ви забележат. Експериментирайте и с други цветове, а не само с класическите черно и бяло. Освен това тя е много подходяща за по-пищни дами, стига да не преобладават широките хоризонтални линии.

untitled1

За по-романтични натури или по-изискани събирания добър избор е рокля от дантела в по-неутрални или земни тонове. Това е един от най-нежните и женствени варианти, който може да изберете, ако сте решили да прекарате празника с половинката си. А ако се спрете на полупрозрачен вариант, сексапилът ви ще удари тавана.

new-years-eve-outfits-satin

За бляскав и изтънчен вид няма нищо по-подходящо от сатен в комбинация с пух или щраусови пера. Ако ви предстои вечер а-ла „Великият Гетсби“, в която ще водите изискани разговори, отпивайки от чаша с шампанско, това е вашият тоалет.

Дали ще носите маркова дреха, ръчно изработен уникат или ще забършете набързо нещо от магазина за дрехи втора употреба, най-важното си остава едно – посрещнете новата година с усмивка, забавлявайте се и изглеждайте забележително, когато часовникът удари полунощ.

Tags : нова годинапартирокля
DressYou

The author DressYou

В онлайн магазин DressYou.bg предлагаме секънд хенд дрехи и аксесоари на водещи марки в модния бранш, с високо качество и доказан произход от Западна Европа. Нашите консултанти ще Ви съдействат при осъществяване на поръчката и ще получите избрания от Вас артикул в рамките на 3 работни дни, на посочен от Вас адрес.

Leave a Response