close
Дамска модаПолезни съветиРазни

Как да преобразим обикновенните модели в парти визия

пайети

Случвало ли ви се е да получите покана за някое събитие в последния момент и да се чудите какво да облечете? Нито една от дрехите ви не ви се струва подходяща, а нямате време тепърва да търсите нещо ново. Не се безпокойте, не сте сами в тази ситуация.

Определено няма нужда да правите компромис с визията си, само защото не сте имали времето да потърсите перфектната рокля или оригинален топ. Ще ви споделим няколко лесни трика за това как да превърнете обикновени дрехи в ефектен вечерен или парти тоалет. Тези идеи изискват минимални умения за зашиване и залепване, малко търпение и много въображение. Ще ви спестят доста средства, а резултатът ще е уникален, сътворен от вас самите.

пайети

Да внесем малко блясък

Пайетите са хит този сезон. Те не са скъпи и се зашиват много лесно. Има голям избор от размери от най-ситните, до големи, едри и много ефектни пайети. Освен това, ако блясъкът ви се струва твърде силен акцент можете да заложите на матов завършек. Извадете стара рокля или блуза от гардероба и зашийте пайети по яката, ръкавите или в определена форма отпред, така ще получите бляскав  тоалет за вечерта.

ефектен колан

Ефектен колан

Коланът е един от онези аксесоари, които могат да променят изцяло тоалета. Изберете колан с блясък, бродерия, флорален мотив или просто красива панделка и я използвайте да подчертаете талията и да разчупите  рокля, пола или панталон. Един красив колан веднага би вдъхнал живот на стара и семпла пола или рокля.

рокля от мъжка риза

Мъжката риза влиза в употреба

Както повечето неща в мъжкия гардероб, ризата е много практична. Изработена от приятна материя, мъжката риза е истински хамелеон. Можете да я позлвате за да си направите ефектна пола със закопчаване отзад или парти топ или рокля, без дори да е нужно да вадите конец и игла. В зависимост от шарката на ризата можете да си направите тоалет за различен повод. Небрежното каре е чудесна опция за плажно парти с приятели, докато едноцветните ризи могат да се превърнат във вечерен тоалет за сватба.

дантела

Романтична дантела

С дантелата се работи много лесно, а ефектът винаги е страхотен. Изберете качествен дантелен плат и го използвайте за да превърнете скучна пола или рокля в истинска атракция. Можете да изрежете гръб или деколте на стара рокля и да зашиете дантела. Също можете да я добавите по краищата и ръкавите на блуза или дори да прикриете петна с нея. Ако имате стари, официални обувки, които сте охлузили на места, отново се доверете на дантелата да ги прикрие по един много красив начин. За целта ползвайте топъл силикон и по-плътна дантела.

рокля от шал

Копринен шал

Много от нас имат в гардероба си голям и цветен, копринен шал. Ако нямате какво да облечете, той може да е вашият отговор. Единственото, което трябва да направите е да пришиете горната част, за да се отделят ръкави и да добавите колан на талията, за да придадете форма на модела. Бързо, лесно и без да харчите много, ще се сдобиете с красив и ефектен тоалет за парти или събитие.

красиви перли

 

Tags : diyпартипарти визияпарти сезонпреобразяване
DressYou

The author DressYou

В онлайн магазин DressYou.bg предлагаме секънд хенд дрехи и аксесоари на водещи марки в модния бранш, с високо качество и доказан произход от Западна Европа. Нашите консултанти ще Ви съдействат при осъществяване на поръчката и ще получите избрания от Вас артикул в рамките на 3 работни дни, на посочен от Вас адрес.

Leave a Response