close
Дамска модаПолезни съвети

Избрахте ли какво ще облечете за Свети Валентин

червена рокля

Свети Валентин наближава и е време да помислите с какво ще изненадате човека до себе си. Дори да сте от дълго време заедно винаги има начин да се покажете в ново амплоа.

Според нас, това което прави един повод специален е старанието, което влагаме в организацията му, което включва и това как изглеждаме.

Свети Валентин е идеален момент да се покажете в различна от ежедневната си визия.Предлагаме ви няколко идеи, за да постигнете това лесно и да изглеждате неотразими.

малка черна рокля

Елегантна класика

Ако търсите нещо семпло, изчистено и класическо добър избор за вас е малката, черна рокля в съчетание с токчета и кокетна чантичка. Дори да отивате на първа среща няма да сбъркате ако заложите на този стил.

червена рокля

Дамата в червено

Това е цветът на любовта, а сега имате чудесна възможност да му се порадвате. Покажете страстната си и сантиментална страна като облечете червена рокля. Нюансът е ваш избор. Можете да съчетаете успешно с  други дрехи и аксесоари в черно и златно.

leather outfit

Опасна изкусителка

Кожените панталони и бунтарската визия може да не е типична за вас, но сега идва момент да й дадете шанс. Допълнете тоалета си с кожено яке, колие тип чокър и високи ботуши. Роклята по тялото в съчетание с високи токчета също е подходящ избор. Тази визия не е най-добрият вариант за първа среща, но пък е интересна изненада за дългогодишен партньор.

романтична рокля

Романтична натура

Покажете романтичната си страна като облечете тоалет в нежно розово. Роклята е логичен избор за деня на любовта, но можете да заложите и на интересен топ или сако в този цвят. Дантелите също са чудесна опция, както и нежните флорални мотиви, които напомнят за наближаващата пролет. Можете спокойно да изберете розовия цвят и романтичната визия за първа среща.

бляскава рокля

Холивудски блясък

Ако искате да внесете малко блясък във визията си заложете на рокля с пайети. Те са изключително актуални и са добър вариант за излизане вечер на клуб или бар. Визии в ретро стил „Гетсби“ са красиви, женствени и много подходящи за празника. С такъв тоалет определено няма да останате незабелязана. Затова ако сте в търсене на вашата половинка и искате да привлечете погледите, този тоалет е идеален за случая.

тюлена рокля

Принцеса

В зависимост от мястото, на което ще отидете за празника можете да облечете и нещо малко по-официално като например къса, коктейлна рокля или обемна пола от тюл. Ако заложите на тюл комбинирайте с памучен топ и късо яке, което може да бъде дънково, кожено или елегантно сако.

Tags : дамски дрехипразнична визияроклясвети валентин
DressYou

The author DressYou

В онлайн магазин DressYou.bg предлагаме секънд хенд дрехи и аксесоари на водещи марки в модния бранш, с високо качество и доказан произход от Западна Европа. Нашите консултанти ще Ви съдействат при осъществяване на поръчката и ще получите избрания от Вас артикул в рамките на 3 работни дни, на посочен от Вас адрес.

Leave a Response