close
парка с рокля

Парката е модел яке, който стана изключително популярен през последните сезони. Удобна и практична, парката е идеален избор както за зимата така и за късната есен и ранна пролет.

Този тип яке бързо се превърна в предпочитана връхна дреха дори и от звездите. Парката може да се намери в различни цветове, с или без качулка, с пух или без и с големи джобове. Всички тези неща правят това яке препочитано в гардероба на забързната, градска жена.

За много жени парката беше просто яке за разходка, но тя бързо се превърна в хит в уличния стил и вече се носи по различни начини. По улиците можете да видите много интересни примери как да носите парка, а за да ви улесним ние ги събрахме за вас в следващите редове.

парка с панталон

Парка с прилепнал панталон

Парката е обемна, връхна дреха, така че се съчетава най-добре с прилепнал панталон, дънки или клин. Отдолу може да има пуловер, а цялата визия да е завършена с ботуши или боти и раница. Идеална визия за ежедневните задачи в града.

Парка с късо яке

Това е един друг популярен тренд, много подходящ за студените дни. Парката може да се носи с по-късо яке или палто. Това е висш пилотаж и комбинациите трябва да се правят внимателно, за да се получи естествено наслагване на цветове и материи без да стои претрупано. Един чудесен начин да сте модерни и да ви е топло през зимата.

парка с рокля

Парка и рокля

Ако си мислите, че парката е по-скоро небрежно облекло за ежедневието- грешите. В зависимост от модела, якето може да се превърне в чудеснен вариант за връхна дреха върху рокля с пайети. Изберете модел с пух върху качулката, който да може да се носи с колан на кръста и ще можете да облечете парката си и за излизане вечер.

Парка и пола

Комбинацията е интересна и оригинална. Комбинирайте къса пола с обемен пуловер и парка и сте готови да покорите деня или вечерта. Парката се кобминира добре с къси поли в спортен или елегантен стил.

Парка и дънки

Една доста традиционна, удобна, градска визия. Въпреки че препоръчваме това яке да се носи с приепнали дънки или панталони, комбинацията с дънки тип бойфренд също е доста интересна. Опитайте да носите парка с дънки с висока талия или широки такива.

Още няколко съвета

  • Когато купувате парка изберете класически цвят, който може да се комбинира с различни дрехи. Класическата парка е в зелено, но също има модели в други цветове като черно и тъмно синьо.
  • Ако взимате парка за зимата е добре тя да има пух и топла подплата. За пролетта са подходящи олекотените варианти, които са идеални за по-топло време.
  • За ежедневнието прилепналите дънки или клин са добър избор в комбинация с парка.

Парката ще остане актуална още дълго време, тъй като е един удобен и практичен избор за забързаното ежедневие. Затова не се притеснявайте ако предпочитате да си купите такова яке през пролетта, то ще ви свърши чудесна работа през следващия сезон, а и можете да го намерите на доста добра цена.

Tags : дамски дрехидрехизимна мода
DressYou

The author DressYou

В онлайн магазин DressYou.bg предлагаме секънд хенд дрехи и аксесоари на водещи марки в модния бранш, с високо качество и доказан произход от Западна Европа. Нашите консултанти ще Ви съдействат при осъществяване на поръчката и ще получите избрания от Вас артикул в рамките на 3 работни дни, на посочен от Вас адрес.

Leave a Response