close
зеленина

След дългата зима с голям трепет и нетърпение чакаме първите цветове на пролетта.

 

В началото на всеки сезон е добре да прегледате гардероба си и да добавите нужното в него, така че да бъдете актуални и стилни. А кой друг сезон ни дава повече възможности да покажем женственост от пролетта!

 

Що се отнася до мода, новият сезон идва с ярки багри, романтични дантели и женствени бродерии. Подгответе се да украсите гардероба си с много декорации, панделки, плисета, лъскави копчета и интересни мотиви и щампи. Коприната също ще се завърне както и дрехите от трико с различни, ефектни елементи.

 

Тази пролет очакваме да са актуални различни дължини на поли и панталони като блясъкът ще бъде навсякъде.

 

Извадете дънките тип цигара и лъскавите клинове, защото те ще са на мода през пролетта и лятото. Също така прибавете още една ефирна рокля в ярък тон към пролетния си гардероб, но не залагайте на флоралните мотиви, тъй като те вече няма да са така популярни.

 

 

Подбрали сме за вас тенденциите за пролет 2017-а, които да ви насочат какво да добавите към гардероба през новия сезон.

металически ефект

Металически ефект

 

Металическият ефект ще бъде много актуален и ще присъства в облеклата под формата на луксозни копчета, различни емблеми, както и в самите щампи. Изберете дрехи и аксесоари с катарами и метални елементи.

розово

Код розово

 

Светът ще е розов през пролетта в буквалния смисъл на думата. Няма значение какъв нюанс ще изберете от бледо розово до ярка фуксия, с този цвят ще бъдете неотразими и в крак с модата.

провансалски шик

Романтичен, провинциален шик

Меки материи, широки форми и орязани кройки, аксесоари от слама и естествени влакна създават усещане за ден в романтичния Прованс.

бродерия

Красотата е в детайлите

Тази пролет ще са модерни красивите бродерии. Етно стилът не ни е напуснал, а шарените му елементи продължават да греят върху яки, ръкави и джобове.

 

карго стил

Практична женственост

Бъдете практични и през пролетта заложете на свръхобемни джобове, камуфлажни принтове и палитра от натурални тонове. Бъдете дръзки с обемите.

морска

Морски десени

След пролетта идва дългоочакваното лято, а с него и новите морски десени и мотиви. Червеното се очаква да бъде цвета на лято 2017. Актуални ще са райето и моряшките възли, гумени и въжени елементи. През лятото ще ни изненадат и авангардни графични интерпретации на класически морски мотиви.

зеленина

Зеленина

Пикантният жълто-зелен цвят обявен за водещ през 2017-а е идеален начин да започнете годината. Той символизира новото начало и свежата растителност през пролетта. Пълен със жизненост, този цвят ще е верен спътник към доброто настроение и безупречния стил през годината.

Пролетта обещава да е вълнуваща и ще донесе много цвят в гардеробите ни. Бъдете позитивни и дръзки в стила си и се възползвайте от женствените и оригинални комбинации, които ви предлага този сезон.

 

Tags : дамски дрехи втора употребадрехимодапролет 2017
DressYou

The author DressYou

В онлайн магазин DressYou.bg предлагаме секънд хенд дрехи и аксесоари на водещи марки в модния бранш, с високо качество и доказан произход от Западна Европа. Нашите консултанти ще Ви съдействат при осъществяване на поръчката и ще получите избрания от Вас артикул в рамките на 3 работни дни, на посочен от Вас адрес.

Leave a Response