close
шриок панталон

Лятото е сезон изпълнен със събития, като започнем от абитуриентските балове, сватби, партита на плажа и завършим с топли вечери на коктейл с приятели. Намирането на тоалет за всеки един от тези поводи често не е лека задача и отнеме време, усилия и доста средства.

Много дами предпочитат тоалети, които са по-универсални като стил, за да могат да ги ползват за различни събития. Това е чудесна стратегия, която дава възможност да разнообразите визията си без да променяте основната дреха в нея.

Освен това, една универсална рокля е изключително практична и ви спестява усилията и времето по търсене на правилния модел всеки път. Затова е важно да имате една такава дреха в гардероба си за да сте подготвени за всеки повод.

Представяме ви няколко идеи за тоалети, които можете спокойно да облечете  както за по-официално събитие, така и за парти с приятели.малка черна рокля

 

Малка черна рокля

Започваме с една абсолютната класика – малката, черна рокля.  Тя присъства във гардероба на повечето жени и винаги можем да разчитаме на нея за една  страхотна визия. Разчупете тоалета с аксесоари с ярки бродерии за да сте в крак с последните модни тенденции или пък добавете малко блясък с пайети. Малката черна рокля се съчетава чудесно с модерните аксесоари за сезона, така че дори да не е нова, а на няколко години, можете лесно и бързо да й придадете модерен чар. Комбинирайте с едри бижута или ярък цвят обувки и чанта,  и експериментирайте с визията си. Малката черна рокля ви дава максимално много свобода да изразите стила и настроението си както и да сте облечени адекватно за всеки повод.

гащеризон

Актуален гащеризон

Ако искате да сте по последна мода на събитията през сезона, непременно заложете на гащеризон. Можете да изберете класически цвят като черно или червено, да комбинирате с елегантно сако и аксесоари, но каквото и да изберете, визията ви ще е неотразима. Изключително добре стоят дългите гащеризони с горнище тип бюстие. Акцентирайте талията си с ефектен колан, добавете ефектна чанта и токчета и сте готови да покорите вечерта.

тюл

Закачлива тюлена пола

Тюлената пола е истински хамелеон. Тя може да бъде страхотна опция за разходка в парка в младежка визия с дънково яке. Вечерта обаче, същата пола може да ви превърне в принцеса. Комбинирайте с високи токчета и елегантен топ, и за минути ще имате вечерна визия, която ще събере погледите. Горещо препоръчваме да прибавите тюлена пола в гардероба си, можете да разчитате на нея за да изглеждате неотразими и през деня и вечерта.

къса рокля

Късо, шикозно, блестящо

Това лято на мода са много късите рокли с бродерии и бляскави декорации от пайети. Изчистените модели в един цвят също са актуални. Тези рокли са идеални за парти с приятели или дори за плажа, но дълбоките деколтета и дължината могат да бъдат неподходящи за официални събития като сватба например. Разбира се, и в тази категория има много елегантни модели, които макар и къси, са със затворена горна част, което ги прави стилен избор за вечерен тоалет. В зависимост от кройката, такъв тип рокля може да е доста универсална.

шриок панталон

Широк панталон

Ако търсите нещо свободно, но в същото време много елегантно, опитайте комбинацията с широк панталон. С ретро нотка, този тоалет е не само практичен и удобен, а и много стилен. Ако до сега сте си мислили, че широкият панталон не става за вечерта се надяваме да ви убедим в обратното. С подобна визия ще постигнете небрежна елегантност, която ще направи добро впечатление дори за по-официални събития.

бюстие

Дантелено бюстие

Бюстиетата са много модерни, можете да ги комбинирате с пола или с панталон. Едно красиво горнище в този стил, стои много ефектно и веднага променя облика на дрехата. Дори семпла пола или панталон  веднага изглеждат по-елегантно в комбинация със красиво бюстие.

Радвайте се на много запомнящи се вечери това лято, изпълнени с красиви емоции. А за вашата перфектна визия се доверете на идеите, които споделихме!

Tags : лято 2017партипарти визияпарти сезон
DressYou

The author DressYou

В онлайн магазин DressYou.bg предлагаме секънд хенд дрехи и аксесоари на водещи марки в модния бранш, с високо качество и доказан произход от Западна Европа. Нашите консултанти ще Ви съдействат при осъществяване на поръчката и ще получите избрания от Вас артикул в рамките на 3 работни дни, на посочен от Вас адрес.

Leave a Response