close
Разни

Стилът на известните личности

Виктория Бекъм

Виждаме ги винаги бляскави и красиви на червения килим със скъпи рокли и аксесоари, но звездите също  имат своя ежедневен стил, който също е интересен и индивидуален. Медиите следят всяка крачка на известните, а изборът на дрехи за всеки повод е подложен на обществено обсъждане. Стилът на звездите вдъхновява много дами по света, защото кой не иска да прилича на тях.

 

Подбрахме няколко известни дами, за да видим какъв е техният стил на обличане и да надникнем за малко в гардероба им. Надяваме се да ви дадем някои интересни идеи за вашата визия.Анджелина Джоли

Анджелина Джоли

Бившата г-жа Пит често е спрягана за най-красивата жена на света. Освен успешна актриса и режисьор, тя е и отдадена майка на шест деца.  Въпреки натовареното си ежедневие Анджелина винаги впечатлява с перфектен външен вид. Нейна запазена марка са класическите силуети. Тя може да носи елегантен костюм както в работна среда, така и на високи токчета. Анджелина винаги изглежда изкусителна с ярко червило и клъч на по-официални събития.

Бейонсе

Бейонсе

Кралицата на съвременната поп музика. Тя изпъква с креативност и силен характер, който неизбежно се проявява в начина й на обличане.Виждаме я винаги с много бляскави тоалети и високи токчета, но не всяка от нас може да отиде на работа или да излезе в парка в този вид. Извън сцената Бейонсе има удобен и небрежен спортен стил, който допада на много от нас. Комбинирайте шорти с интересен топ и суитшърт и покажете женствени форми.

Виктория

Виктория Бекъм

Певица, майка и моден дизайнер, тя е вдъхновение за много дами по света. Това, че е толкова успешна в света на модата никак не ни изненадва. Нейният почерк са именно стилните визии и съчетания. Облечете дълга пола и обемен пуловер, сложете високите токчета и смело се вживейте в стила на Виктория Бекъм.

Пенелопе Круз

Пенелопе Круз

Красивата и огнена испанска актриса обича да носи прави джинси и риза или топ. Макар това да е семпло облекло, когато го носи красива жена като нея определено събира погледите. Когато реши да не привлича вниманието тя слага шапка, дънки, пуловер с висока яка и тъмни слънчеви очила.

Гуен Стефани

Гуен Стефани

Тя е певица, дизайнер и майка. Ексцентрична и цветна, Гуен има вдъхновяващ спортно-елегантен стил. Тя е красива, щура и смела, и именно затова е насочила енергията си към дизайна на дрехи. При нея винаги ще намерите много вдъхновение за оригинални комбинации и съчетания на цветове.

Ева Мендез

Ева Мендес

Тя винаги изглежда неотразима в дрехи, които подчертават нейната женственост. Ретро слънчевите очила са запазена марка на актрисата и неин любим аксесоар. Наскоро тя стартира своя линия тюрбани за глава, които често комбинира по стилен начин с тоалетите си.

Дори да не можете да си позволите скъп личен стилист, няма нищо лошо в това да изкопирате стила на някоя звезда, която вече е платила прескъпо за тази услуга. Разгледайте как вашата любима певица или актриса съчетава дрехите си и разнообразете личния си стил с някои добри идеи. Идва пролет, бъдете цветни и различни!

Tags : визиямодастил
DressYou

The author DressYou

В онлайн магазин DressYou.bg предлагаме секънд хенд дрехи и аксесоари на водещи марки в модния бранш, с високо качество и доказан произход от Западна Европа. Нашите консултанти ще Ви съдействат при осъществяване на поръчката и ще получите избрания от Вас артикул в рамките на 3 работни дни, на посочен от Вас адрес.

Leave a Response