close
плътни вежди

Пролетта и лятото на 2017 ще са изпъстрени с много цветове и блясък в грима. Вече видяхме някои нови и нетрадиционни похвати при гримирането на модните дефилета на известните дизайнери. Освен тях за пореден сезон се завръщат и някои от модерните класики, които толкова много харесваме.

Нямаме търпение да споделим с вас най-актуалното в грима за тази година, а още по-нетърпеливи сме да опитаме някои от тези тенденции в ежедневието си.

устни

Устни

Устните трябва или да са съвсем естествени или със съвършено нанесен цвят. Ако искате по-натурална визия, опитайте да сложите съвсем малко червило в естествен цвят или дори само подхранващ балсам на устните. Обемните, голи устни вече доминираха  модните подиуми. Това е една лесно постижима визия, която е много актуална. Ако пък си падате по цветовете, изберете червило с матова консистенция и нанесете с голяма прецизност като добавите малко блясък върху горната устна и по средата на долната. За търсещите по-авангардна и нетрадиционна визия, подходящи са устните с блясък и брокат.

плътни вежди

Вежди

Колкото по-плътни и очертани са веждите, толкова по-добре. Понякога, те са единствен акцент в една напълно натурална визия. Веждите трябва да придават естествена мекота на контура на лицето. Това се постига с по-малко почистване, запълване с мек цвят молив и завършване с пудра за вежди. Дори те да не са идеално пригладени, няма проблем, важното е да са в максимално естествен вид.

Young tanned woman with blond hair.

Скули

През топлите сезони тази година на мода ще са бронзираните скули. Те придават целуната от слънцето визия, която е естествена и може да се постигне лесно. Сложете бронзант на скулите, малко подхранващ балсам на устните и подчертайте клепачите с очна линия. Тази визия е лесна и много подходяща за ежедневието. Бронзантът ще придаде на лицето приятен тен, който може да изпъкне на фона на прибрана назад коса. Забравете тъмните контури, създайте ефирен ефект върху лицето като използвате бронзиращи продукти за да накарате скулите да изпъкнат. За предпочитане са бронзантите с жълта и тъмнокафява база.

Ружът също се завърна на мода. За визия тип –порцеланова кукла, нанесете малко деликатен, розов руж върху скулите и под веждите. Друга тенденция е да се избягват пудрите за лице, които придават матов ефект на кожата. Важното е тя да изглежда свежа и да се третира с минимално количество продукти през топлите дни. Целта е да се постигне топъл контур с минимален грим.

грим

Очи

Зелените сенки са хит тази година. Използвайте смело всички нюанси на зеленото. Можете да сложите най-светлия тон по целия клепач и да добавите по-тъмен в края с опушен ефект. Зеленото дава дълбочина на окото и е много предпочитан от гримьорите цвят. Тази година ще можете да експериментирате и да носите разноцветни сенки, допълнени с блясък. Спокойно нанесете наситен брокат върху клепачите. Очната линия е графична и доста драматична. Ако нямате време за опушен грим, но харесвате този ефект, можете да постигнете небрежна негова версия с размазване на очна линия и молив за очи отгоре и отдолу на окото.

Модерни ще са дръзките, графични сенки, които дават много поле за експерименти и креативност.  Пастелният грим за очи с матово покритие в стил 50-те също е актуален. Изтънченият, опушен грим е класика, която остава предпочитана. За пролетно-летния сезон опушеният ефект ще е светъл и съсредоточен близо до миглите. Още една не остаряваща класика са гланцовете за очи, които се ползват главно от професионалисти, но придават мистичен и интересен вид на окото.

Много блясък, цветове, ретро шик и съвършени устни, това са само част от любимите ни тенденции за предстоящите сезони. Постигането на грим без грим, понякога отнема също толкова време, колкото и тежък грим за повод. Въпреки прекрасно гримираните визии тази година, една тенденция никога няма да излезе от мода и това е естествената красота!

 

Tags : бронзанвиждигримпролетружсенкитенденцииустни
DressYou

The author DressYou

В онлайн магазин DressYou.bg предлагаме секънд хенд дрехи и аксесоари на водещи марки в модния бранш, с високо качество и доказан произход от Западна Европа. Нашите консултанти ще Ви съдействат при осъществяване на поръчката и ще получите избрания от Вас артикул в рамките на 3 работни дни, на посочен от Вас адрес.

Leave a Response