close
Полезни съвети

Най-подходящите материи за лятото

dressyou_natural_woman

Как да избираме дрехи за летния сезон?

Естествените материи са ключът към приятно и прохладно усещане за горещите дни. В ежедневието рядко се замисляме за огромното значение на качеството на плата, от който са изработени дрехите ни, за огромния комфорт, който носят естествените материи и за благоприятното влияние върху кожата, особено при хора с чувствителна кожа, алергии и бебета/малки деца. Повечето хора свързват естествените платове с по-висока цена. Това е така! Но в сайта на DressYou.bg, имаме голямо разнообразие уникални маркови дрехи, изработени с високо качество, от естествени материи и то на съвсем достъпни цени!
С наближаването на лятото и подновяването на гардероба с летни дрехи, имаме няколко предложения за материи, които ще ви помогнат при избора ви.

Памук

Първенството заема памука, не се свива, оставя кожата да „диша“, абсорбира влагата, издържа на атмосферните влияния, пране/сушене. Има огромен избор от памучни дрехи в най-различен стил и размери, така че да задоволят всеки вкус.

Лен

Втория ни фаворит е ленът. Той е по-твърд от памука, трябва да се спазват специални указания при пране и сушене, мачка се, но пък държи изключително прохладно през горещите дни. За лятото задължително трябва да притежавате поне един ленен панталон!

Кенар

Кенарът също е вид памучен плат, който е изработен от по-силно и по-слабо усукани нишки и затова повърхността му изглежда вълнообразна. Притежава същите предимства като памучният плат и това го прави изключително подходящ за лятото.

Коприна

Естествената коприна е символ за лукс и високо качество! Тя е мека и приятна в допир с кожата, стои изискано. Едни от най-елегантните дрехи създавани някога, са изработени от коприна! Освен това държи изключително прохладно, което допринася за още един плюс в невероятните качества, които притежава тази материя! Ако все още нямате копринена дреха, ви препоръчваме да разгледате категориите в сайта ни и да си доставите удоволствието от една красива копринена рокля, например!

Вълна

Следващото ни предложение е и малко неочаквано за повечето от вас, а именно – вълната. Вече ви разказахме за невероятните и качества в студените дни и за това, че задържа топлината, благодарение на външния люспест слой и къдравината на вълната. Но облеклата от тази материя, са изключително подходящи и за горещините, понеже изолират тялото. Търговското наименование на този вид вълна е „Студена вълна“, тя е изработена от най-фината агнешка и мериносова вълна. Позволява на кожата да „диша“, има изключителна абсорбираща способност и това я нарежда в класацията за най-подходящи материи за лятото.
Напоследък в модата все повече навлизат материали, като коноп, бамбук, рамия, коприва и освен, че е полезно е и модерно да носим дрехи от висококачествени платове!
Препоръчваме при избора ви на дрехи, винаги да четете етикетите и да избирате такива, които са съставени от 100% естествени материи. А, за да гарантирате дълъг живот на дрехите, следвайте указанията за поддръжка.
Насладете се на дългите топли дни и помогнете на тялото си да почувства дрехата, като своя „втора кожа“! И не забравяйте, че самочувствието зависи от това, да ви е комфортно и удобно, а качеството, носи усещане за лукс. Подарете си лукс, благодарение на огромният асортимент, който предлагаме!
DressYou

The author DressYou

В онлайн магазин DressYou.bg предлагаме секънд хенд дрехи и аксесоари на водещи марки в модния бранш, с високо качество и доказан произход от Западна Европа. Нашите консултанти ще Ви съдействат при осъществяване на поръчката и ще получите избрания от Вас артикул в рамките на 3 работни дни, на посочен от Вас адрес.

Leave a Response