close
Полезни съвети

Кой са подходящите дрехи за зимна офис визия?

dressyou_second_hand_clothes_ofis_vizia

Съвети за зимна офис визия

Студеното време никак не е вдъхновяващо за модни експерименти, особено когато трябва да се измъкнете от топлото легло и да облечете нещо подходящо, но и топло за офиса. За ваше улеснение сме събрали няколко основни съвета за визията ви в офиса през зимата, с които ще се чувствате удобно и ще покажете професионализъм. Съветите, които ще споделим с вас ще ви помогнат да изберете облекло не само за офиса, но и за работни срещи и официални събития.

През зимата често се чувстваме огромни и тромави заради дебелите и обемни зимни дрехи, които носим всеки ден. За офиса обаче трябва освен да изглеждаме добре и елегантни, трябва да имаме свобода на движенията и да се чувстваме комфортно.

Приготвили сме ви няколко съвета за зимна офис визия, които освен, че се придържат към офисния дрескод ще ви осигурят, топлина, удобство и стил.С тези идеи ще се опитаме да улесним планирането и комбинирането на дрехи сутрин преди работа. Също така се надяваме да помогнем на онези от вас, които трудно избират подходящи материи, кройки и цветове за сезона.
Надяваме се да ви вдъхновим за вашето зимно облекло в офиса за да се чувствате уверени и със самочувствие.

Топло палто с идеална кройка

За да влезете в офиса убедени в безупречната си визия ви трябва подходящо палто. И не какво да е, а с перфектна кройка, която отива на фигурата ви и на строгите тоалети. Не е лесно да се намери палто, което да седи еднакво добре и в комбинация с пола и с панталон, така че е добре да заложите на дългите варианти до коляното. Палтата от туид с елегантен колан около талията са добра опция за зимния сезон. За офиса избягвайте палта от кожа и кожа с косъм, тъй като повечето модели не се вписват в работния дрескод.

dressyou.bg_drehi_vtora_upotreba_ofis_vizia

Извадете топлите рокли

Ако ви е омръзнало да сменяте панталон с пола и обратното, роклята е идеален вариант да внесете разнообразие. Рокля? През зимата? Да, защо не. Изберете плътна материя като вълна, туид или друга топла тъкан и покажете безупречен стил. Роклите от вълна, често са прекалено впити в тялото, което не е подходящо за офиса, така че внимавайте с избора на кройка.

Стилното сако е най-верният приятел

Дебелото сако е чудесен избор за комбиниране с пола или панталон. То е неизменна част от офисното облекло. Подберете сака, които можете да носите под якето или палтото, но също добавете в гардероба си едно дебело сако, което да носите вместо яке, в дните, в които пътувате до офиса с кола и нямате много излизания за деня.

Зимата е време за панталони

Сега е моментът да извадите всички елегантни панталони. Широки долу, разкроени, тесни и с висока талия, зимата е сезонът на панталона. Няма как да сбъркате дори да изберете по-плътен вълнен панталон тип цигара или чарлстон, разбира се с ръб. Панталоните изискват гладене сутрин, но се съчетават лесно и са подходящи за всякакви срещи и мероприятия.

Освен облеклото за офиса обърнете внимание на косата, която трябва да е прибрана, на лекия грим и семплия маникюр. Непременно допълнете с елегантни аксесоари като ръкавици, шапка и шал, както и някое деликатно бижу. Не можем да пропуснем и структурната, офисна чанта, която е задължителна.

DressYou

The author DressYou

В онлайн магазин DressYou.bg предлагаме секънд хенд дрехи и аксесоари на водещи марки в модния бранш, с високо качество и доказан произход от Западна Европа. Нашите консултанти ще Ви съдействат при осъществяване на поръчката и ще получите избрания от Вас артикул в рамките на 3 работни дни, на посочен от Вас адрес.

Leave a Response