close
Дамска мода

Как да сгреем ръцете си със стил?

dressyou_drehi_vtora_upotreba_rakavici

Модерните ръкавици за сезона

Дните стават все по-студени и е време да помислим как да сгреем ръцете си със стил. Ръкавиците са от онези аксесоари, които ви помагат да изпъкнете, добавят красив акцент към визията ви и освен това пазят ръцете ви от студа.
Разгледайте нашата селекция от горещи модели за студени дни!

Кожени ръкавици

Перфектен избор за есенните дни. Тези ръкавици са топ моден тренд за този сезон, освен това са удобни, красиви и елегантни. Кожените ръкавици могат да бъдат тип ретро, в цвят пепел от рози с нежни изрезки или камъни, а могат да бъдат и без пръсти, черни и бунтарски. Изберете модел според стила си и ритъма на вашето ежедневие. Друг вариант на кожените ръкавици са тези от кожа с косъм. Те са пухкави и топли, а косъмът може да е подходящ акцент ако съчетавате с палто или яке в подобен стил.

Плетени ръкавици

Плетените ръкавици са абсолютна класика, която придобива ново лице. Красиви плетени ръкавици без пръсти ще украсяват ръцете ни през идващите зимни дни. Те са ефектни и нестандартни, но залагат на познатата плетка. Можете да заложите и на ръкавици от едра плетка и дебела вълна, които стоят небрежно, но са много топли и идеални за ежедневието. Плетеният вариант е добър за по-зиморничавите, защото с тези ръкавици, никога няма да ви е студено.

Филцови ръкавици

Ако си търсите нещо по-интересно, нестандартно и артистично тези ръкавици са за вас. Те са изработени от филц и могат да имат невероятни декрации от мъниста, конци и какво ли още не.

Велурени ръкавици

Олицетворение на елегантността, тези ръкавици са чудесни вечерна или строго офисна и бизнес визия. Можете да заложите на интересен цвят, който да допълни връхната дреха или да изберете класическо черно или кафяво. Велурът е доста взискателна материя, но стои красиво и стилно. Този вариант е подходящ за есенните дни, но не държи топло през зимата.

Дантелени ръкавици

Изключително модерни, но непрактични за носене навън. Тези ръкавици са идеалното допълнение към парти визия или аксесоар към вечерна рокля. Дължините варират от къси, до модели до лактите. Чудесен вариант ако търсите да постигнете ретро визия за събитие.

_dressyou_drehi_vtora_upotreba_rakavici

Дължини и цветове

Този сезон ще са модерни или много дълги ръкавици или съвсем къси до китката. И двата модела са шик така, че експериментирайте. Дългите ръкавици могат да се превърнат в оригинален акцент ако са ефектно набрани. Дългите модели са идеални и за парти, ако ги съчетаете с официална дреха.
Актуалните цветове през идващия зимен сезон са червено, жълто, лилаво, кафяво и черно. Макар светлите ръкавици да са често избягвани заради опасението, че ще се изцапат бързо, те стоят много красиво. Пастелите както и кремавото и светло сивото ще са добър избор за идващия студен сезон. Ако търсите нещо по-закачливо и забавно, винаги можете да изберете весели, плетени ръкавици с много и различни цветове.

Интересни допълнения ще са блестящите акценти и декорациите с капси и камъни. Можете да заложите и на забавен модел с панделка, цвете или други релефни декорации.
Подчертайте елегантността на ръцете си и ги дръжте на топло с чифт красиви ръкавици. Вече споделихме с вас какво ще е модерно през идващия сезон, а изборът на идеалния чифт ръкавици оставяме на вас!

DressYou

The author DressYou

В онлайн магазин DressYou.bg предлагаме секънд хенд дрехи и аксесоари на водещи марки в модния бранш, с високо качество и доказан произход от Западна Европа. Нашите консултанти ще Ви съдействат при осъществяване на поръчката и ще получите избрания от Вас артикул в рамките на 3 работни дни, на посочен от Вас адрес.

Leave a Response