close
Полезни съвети

Кой не иска красив бронзов загар през лятото?

dressyou_bronzov_zagar

 

Тенът кара кожата да изглежда по-гладка, а ние по-слаби, отпочинали и заредени

Особено през летните месеци, когато облеклото е по-оскъдно, полагаме повече усилия за това да имаме хубав и равномерен тен. Постигането му не е лесно, изисква постоянство и търпениеНякои от нас наблягат на слънчевите бани, други ползват козметични продукти с оцветител, а трети солариум. Разбира се не всеки успява да постигне бронзов загар. Това колко бързо и как потъмняваме зависи от типа кожа и гените ни.
Независимо колко сте успели да потъмнеете през горещите дни можете да помогнете на тена си да изпъкне. Как? Като подбирате цветовете в летния си гардероб. Искаме да споделим с вас няколко съвета за това кои цветове подчертават летния загар и ни карат да изглеждаме като след почивка на екзотичен остров, дори тена ни да не е много тъмен.

Бяло

Важно е да подберем млечно бял цвят, без никакви примеси. Т.е подходящо е искрящо бяло, а не бежово или слонова кост. Този цвят ще създаде видим контраст с кожата и е чудесен избор за хора със светла и тъмна кожа. Бялото ще накара тена ви да изпъкне, независимо дали е много или не. Изберете бели къси панталонки/пола или изрязан топ в този цвят за да допълните ляната си визия. Бялото дава усещане за чистота и е добър избор за топлите дни.

DressYou_leten_zagar_660x330

Неонови нюанси

Ярко розово, електриково зелено или свежо орнажево, тук изборът е изцяло ваш. Тези цветове ще ви придадат свеж вид и ще подчертаят тена. Разбира се с тях не трябва да се прекалява. Неоновите цветове създават излюзия за тен, дори той да е съвсем лек, така че са добър избор и за хора с по-светла кожа. Тези цветове са много подходящи за лятото тъй като са смели и символизират свобода, пък и придават игрива нотка на всеки тоалет. Неоновото орнажево е един от най-предпочитаните цветове за лятото,  свеж, жизнерадостен и искрящ, той ще създаде перфектният контраст с тъмната кожа и със сигурност ще изглеждате така, сякаш никога не сте си тръгвали от плажа.

Тъмни цветове

Тъмните цветове са другият вариант да подчертаете загара си. Те са за хората, които наистина са успели да постигнат бронзов цвят на кожата, тъй като не стоят добре на бледа кожа. Това е черното и графитеното сиво. Тъй като тези цветове не са от най-предпочитаните за летните дни, ги препоръчваме за вечерите. Както знаем малката черна рокля е класика в жанра. Идеална е за летни партита и събития.

Червено

Летни страсти нажежени до червено! Червеното  е един от цветовете, който изпъква много на тъмна кожа, подчертавайки нейния цвят. Можете да заложите на него, ако по принцип сте със средно тъмна или сравнително светла кожа.

Това са основните цветове, които препоръчваме за да подчертаете летния загар. Те са подходящи както за дрехи, така и за лакове за нокти, обувки и аксесоари. При избора на цветове, важи правилото, че тенът изпъква или на много ярки или на тъмни цветове. Стремежът е да  се създаде приятен контраст межу кожата и дрехите, който ще бъде ясно забележим и ще подчертае по-тъмната ни кожа.

Надяваме се да сме помогнали в избора ви на дрехи за лятото. Пожелаваме ви цветни летни дни, много слънце и положителни емоции!

DressYou

The author DressYou

В онлайн магазин DressYou.bg предлагаме секънд хенд дрехи и аксесоари на водещи марки в модния бранш, с високо качество и доказан произход от Западна Европа. Нашите консултанти ще Ви съдействат при осъществяване на поръчката и ще получите избрания от Вас артикул в рамките на 3 работни дни, на посочен от Вас адрес.

Leave a Response