close
Мъжка мода

Дрехите, които всеки мъж трябва да има в гардероба си

dressyou_vseki_myj

Топ 5

Модата все повече набира популярност и сред силната половина. Всеки уважаващ себе си мъж иска да изглежда добре и да е в крак с новостите. Но има няколко задължителни дрехи, които трябва да притежавате, за да сте уверени и със самочувствие. Ето нашите 5 предложения за дрехи, които всеки мъж трябва да има в гардероба си.

Костюм

Много е важно да имате поне един хубав костюм в гардероба си. А ако в ежедневието ви често се налага да сте официално облечен – минимум два. Костюмът трябва да ви е по мярка и да е в неутрален цвят – сив, черен или тъмносин. Уверете се, че изглеждате добре в него и се чувствате достатъчно комфортно. Хубаво е всеки мъж да има официални дрехи в гардероба си за специални случаи.

Черна и бяла риза

Те са универсални и може да ги съчетаете както с чифт класически джинси, за по-неангажиращи случаи, така и когато сте официални и носите костюм. Изберете ризи от качествена материя, която да ви носи удобство.

Кожено яке

Няма жена, която да устои на един истински мъжкар в кожено яке, както няма мъж, който да не харесва жена в копринено бельо. Задължителна дреха за гардероба ви! Според вкуса и натурата ви, изберете класически или по-бунтарски модел. Може да експериментирате и в цветовете и вида кожа. Но едно е сигурно – няма да останете незабелязан!

Чифт класически джинси

Незаменима дреха. Тук важат същите правила, като при костюма – трябва да са ви по мярка, да са удобни и да изглеждате добре в тях. Важно е да са изчистен модел, да са тъмни на цвят, без допълнителни капси и аксесоари. Съчетайте дънки с риза за по-официални случаи или с тениска за уикендите и ви гарантираме, че ще сте подготвен за всеки повод.

Спортни дрехи

Не можем да пропуснем спортните дрехи, които е важно да имате, когато се грижите за тялото си. А и доброто приложение, което намират в лежерните почивни дни, когато не искате да се сещате за официалният костюм и ризи. Тук включваме всички тениски, суитшърти, кецове, анцуг.

DressYou

The author DressYou

В онлайн магазин DressYou.bg предлагаме секънд хенд дрехи и аксесоари на водещи марки в модния бранш, с високо качество и доказан произход от Западна Европа. Нашите консултанти ще Ви съдействат при осъществяване на поръчката и ще получите избрания от Вас артикул в рамките на 3 работни дни, на посочен от Вас адрес.

Leave a Response