close
Разни

5 предимства на дрехите втора употреба

dressyou_vtora ryka

Има ли предимства при пазаруване на дрехи втора ръка?

Много хора са превърнали пазаруването на дрехи втора употреба в истински празник. Търсенето на уникално находки е тръпка, която зарежда много повече от познатия шопинг в някой мол. И това не е случайно. Усещането да търсиш нещо уникално, което ще е на достъпна цена и чрез купуването му на практика рециклираш и правиш нещо добро за всички е чудесно. Пазаруването на дрехи втора употреба може да е истинско удоволствие, с което по никакъв начин не правите компромис със стила си. Можете да изглеждате прекрасно и без да харчите огромни суми. А какво по-хубаво от това да се чувстваме красиви, със самочувствие и да имаме достатъчно средства да правим нещата, който харесваме?

Но ако не сте убедени в това ето петте основни плюса на пазаруването втора употреба.

Достъпни цени

Магазините за дрехи втора употреба предлагат маркови артикули на много ниски цени. Не винаги дрехите са носени, понякога те са нови дори с етикет. Чрез пазаруването на дрехи втора употреба няма нужда да заплащате пазарната цена на артикулите, а те идват при вас на доста намалена такава. Няма по-ефективен начин да се сдобиете с маркови дрехи без да харчите огромни суми. А освен това не е нужно да изберете само едно нещо, защото цените са достатъчно ниски за да може да се закупите повече артикули.

Уникални, маркови предложения

В магазините втора употреба можете да попаднете на уникални, маркови артикули, които няма да намерите в никой друг магазин. Това са единствени бройки, които може би са точно вашият размер.

Качество и подбор

Дрехите втора употреба се подбират спрямо различни фактори, един от най-важните от който е качеството. Всяка дреха се подбира грижовно и се сортира по специални критерии за качество и изработка, така че да може да се ползва максимално дълго време.Дрехите втора употреба няма да загубят цвета си или да се свият до неузнаваемост след пране.

Опазване на околната среда

Според статистика на Европейската комисия търговията с дрехи втора употреба допринася между 2 и 10 % за намаляване на вредите, които хората нансят на околната среда. Чрез закупуването на такива дрехи на практика се получава процес на рециклиране, който не стимулира разрастването на производството и консуматорството, нанасящо големи вреди върху хората и природата.

Пестим време

Онлайн можете да поръчате дрехи втора употреба само с няколко клика. Не е нужно да обикаляте цял ден по магазини, да събличате и обличате различни дрехи до безкрай. Пазаруването на дрехи втора употреба онлайн е максимално лесно, удобно и приятно.

Всеки би могъл да изглежда добре в скъпа и маркова дреха, но истинското изкуство на стила  е да носим красиво и дрехи на достъпна цена. Дрехите втора употреба ви дават възможност да имате по-богат гардероб, повече избор за интересни и уникални комбинации. Цените са достъпни, което ви позволява да експериментирате без да се притеснявате. Можете да вземете артикул, който иначе никога не бихте купили и да го направите акцент във визията си без да ощетявате бюджета. Дрехите втора употреба са за смелите експериментатори, които вярват в себе си и имат самочувстието и умението да изглеждат прекрасно във всичко, което облекат.

Бъдете стилни и интересни!

 

DressYou

The author DressYou

В онлайн магазин DressYou.bg предлагаме секънд хенд дрехи и аксесоари на водещи марки в модния бранш, с високо качество и доказан произход от Западна Европа. Нашите консултанти ще Ви съдействат при осъществяване на поръчката и ще получите избрания от Вас артикул в рамките на 3 работни дни, на посочен от Вас адрес.

Leave a Response