close
Полезни съвети

Какви са актуалните аксесоари за празниците?

aksesoari_za_praznicite

Празнични аксесоари

Празничната визия няма да е завършена без подходящия аксесоар. Приготвили сме ви селекция от най- актуалните аксесоари, с които да добавите оригинален финал на празничния си тоалет. Бижутата са едри, шаловете топли, а блясъкът е навсякъде.
Вижте какво е актуално сред аксесоарите този сезон.

Едро бижу

Плътните, зимни дрехи предразполагат към носене на едри бижута. Ако искате да блеснете с нещо оригинално, доверете се на таланта на някой творец или измайсторете нещо сами. Модерни са бижутата от кожа или естествени камъни. Ако сте избрали семпъл тоалет за някое събитие, можете да го съчетаете и с класическите, едри перли. Пръстените също са големи и са достатъчни да добавят блясък към вашата визия. Модерните колиета тип чокър са интересен избор за тоалети с деколте.

Красив шал или яка

Шалът не само е идеален завършек на визията ви, но е и доста практичен. Заложете на мек, кашмирен шал в един цвят и го ползвайте за намятане през раменете. Този вариант стои елегантно особено върху рокля. Яките от изкуствена кожа са добра опция и могат да се носят както за изискани поводи, така и в по-небрежен вид върху късо, кожено яке.

Интересна чанта

Малките, парти чанти се завръщат с пълна сила. Ако сте избрали семпъл тоалет като черна рокля, чантичката с пайети ще стои чудесно. В зависимост от случая можете да носите и раничка с пайети или чанта тип плик. За по-официални събития са подходящи и чантичките с интересна верижка или във форма на звезда, сърце и т.н. Големите чанти тип клъч също са актуални

Ръкавици

Супер удобни и елегантни. Съчетайте кожени ръкавици с изрязан топ и късо, кожено яке в черно или пънк визия за фирмено парти или излизане с приятели. Ретро моделите с панделки и ярки цветове и дължина до лактите са подходящи за по-елегантен тоалет. Дантелените ръкавици пък ще придадат женственост на всяка рокля или топ.

Аксесоари за коса

Нежните диадеми с кристали ще придадат деликатен блясък в косите ви. За ретро визия в духа на Гетсби, използвайте лента с пера и пайети. Панделките с брокат също са много подходящ аксесоар ако просто искате да приберете косата небрежно отзад. Дантелените ленти са оригинално и женствено допълнение към вашата прическа.

Откраднато от мъжкия гардероб

Ако си падате по визиите вдъхновени от мъжкия гардероб тогава можете да си „откраднете“ нещо от него. Завършете класически костюм с вратовръзка или папионка и ще имате изчистена визия, от която струи много сексапил.

Брошка

Брошките се завръщат. Използвайте едра брошка за да превърнете шала си в яка, поставете я върху риза или едноцветна рокля за акцент.

Колан

Коланът може да изиграе главна роля във визията ви. Ако сте заложили на рокля или гащеризон в един цвят и се чудите как да разнообразите с нещо малко, но стилно, коланът идва на помощ. Той ще подчертае талията ви и ще придаде оригинален завършек на тоалета. Коланите с кристали и декорации са добър избор за тоалети в един цвят.
Аксесоарите са много важни за да изглежда нашата визия завършена. Но ключът при тях е да не се прекалява. Ако изберете актуалните празнични рокли с пайети или дантела не слагайте бижута или подберете нещо много деликатно. Ако пък харесвате семплите тоалети добавете едро бижу, колан и чанта, с които да изглеждате неотразими.

Посрещнете празниците със самочувствие и много добро настроение!

DressYou

The author DressYou

В онлайн магазин DressYou.bg предлагаме секънд хенд дрехи и аксесоари на водещи марки в модния бранш, с високо качество и доказан произход от Западна Европа. Нашите консултанти ще Ви съдействат при осъществяване на поръчката и ще получите избрания от Вас артикул в рамките на 3 работни дни, на посочен от Вас адрес.

Leave a Response