close
Разни

Тенденции в празничните тоалети

_а_dressyou_sezona_na_sabitijata

Как да бъдем по-ефектни през празниците 

Сезонът на събитията вече кипи с пълна сила. Фирмени партита, празнични вечери с роднини, приятели и колеги, срещи с познати и куп други събития. А въпросът „какво да облека?“ е много актуален за повечето от нас. Различните събития имат свой стил и дрескод. Докато за щуро парти с колегите можете да заложите и на по-разчупен тоалет, за вечеря с роднините ще е по-подходящо нещо стилно и практично.

Ако наистина дрехите изразяват настроението, то това означава, че за празниците трябва да сме по-блестящи и женствени отвсякога. Изберете тоалет за идващите празници, който ще ви преобрази и ще ви накара да се чувствате привлекателна, очарователна, стилна и секси.

Подбрахме за вас най-ярките тенденции за празничните облекла по Коледа и Нова година за да ви помогнем с избора. Разбира се не е нужно да ощетявате бюджета за подаръци за да изглеждате прекрасно. Разгледайте предложенията за дрехи втора употреба на Dressyou.bg и създайте своята, оригинална празнична визия на достъпна цена.

1. Ръкави

Те се завръщат като красиво допълнение на вечерните рокли. Широките, разкроени ръкави с дължина до китката или 7/8, са чудесно допълнение към елегантна рокля. Те са и доста практични за студеното време.

2. Пайети

Какво е празник без блясък? Пайетите ви гарантират, че няма да останете незабелязани. Бъдете смели и изберете рокля, пола или панталон обсипани с пайети. Доста дами се притесняват от тях, но всъщност бляскавите тоалети не изискват бижута и се съчетават много лесно с едноцветни аксесоари.

3. Дантели

Дантелите могат да ви придадат нежност и женственост, но също са идеален вариант за визията на фатална изкусителка. Комбинирайте къс, дантелен топ- бюстие с кожени панталони и яке и ще имате секси визия за парти. Ако търсите нещо по-елегантно и стилно можете да изберете рокля с нежна дантела на деколтето или гърба. Роклите, направени изцяло от дантела са изключително актуално предложение за сезона.

4. Кадифе

Поредна година кадифето е гореща тенденции в модата. Красивите, дълги, вечерни рокли от кадифе са чудесен избор за посрещане на новата година. Освен това тази материя е много изтънчена и стилна, и стои добре на всякакъв тип фигура. Освен не изисква много допълнителни украшения.

5. Сатен

Ако искате да изглеждате зашеметяващо в нещо, което изглежда много скъпо и луксозно, заложете на сатенена рокля. Освен, че има красив, деликатен блясък сатенът подчертава извивките на тялото по един елегантен и женствен начин. Материята е доста тънка затова е добре да предвидите топла, връхна дреха.

sezona_na_partitata_dressyou

Кройки, щампи и аксесоари

През този празничен сезон, заложете на дълбоките цепки, презрамките тип-мрежа, дантелените декорации по дрехите и стилните цветове като червено, черно, златно, тъмно синьо, сребърно и медено розово. Омбре ефектът също ще е модерен, така че можете да изберете дреха с преливащи се нюанси.
При аксесоарите разнообразието е голямо. От обувки с пайети и висок ток, до колани с интересни декорации, дълги гердани, едри колиета и яки от пухена, изкуствена кожа или пера. Бъдете смели в избора и завършете празничната си визия с нещо ефектно.
Независимо дали вие сте домакиня на събиране или отивате на събитие, сега е моментът да покажете пълния си блясък. Надяваме се да сме ви помогнали в избора на празничен тоалет, а от вас трябва само да добавите много добро настроение!

DressYou

The author DressYou

В онлайн магазин DressYou.bg предлагаме секънд хенд дрехи и аксесоари на водещи марки в модния бранш, с високо качество и доказан произход от Западна Европа. Нашите консултанти ще Ви съдействат при осъществяване на поръчката и ще получите избрания от Вас артикул в рамките на 3 работни дни, на посочен от Вас адрес.

Leave a Response