close
Полезни съвети

Как да направим старите дрехи да изглеждат нови

_a_dressyou.bg_kak-da-napravim

Как да блеснем с интересни тоалети?

С идването на празниците и сезона на партитата и събитията всяка от нас се оглежда за интересен и красив тоалет. Настроението, а и сезона предразполагат към повече блясък, дръзки и интересни тоалети с много пайети, дантели и принтове.
Но не винаги по това време на годината успяваме да отделим от бюджета си достатъчно за един истински уникален тоалет. Коя от нас не би искала да блесне в оригинална нова рокля, красиви обувки, изискана чанта или комплект нови бижута?
В случай, че предпочитате да заделите повече за подаръци за семейството, но не искате да правите компромис с празничната си визия, сме ви подготвили няколко страхотни идеи. Ще ви покажем как да превърнете старите дрехи, обувки, бельо, чанти и други в уникални тоалети и аксесоари за парти, фирмено събитие или събиране с приятели.
Не е нужно да харчите много за да заслепите всички с блясък и елегантност. Можете да потърсите в гардероба си или да вземете нещо втора употреба и да го превърнете в перфектният парти аксесоар.
Нямаме търпение да споделим с вас тези лесни и интересни идеи, затова започваме.

1. Блестящи обувки

Може да ви се струва, че за старите ви обувки е настъпил последния час, но не ги изхвърляйте още. Предлагаме ви една лесна идея, за която ще ви трябва здраво лепило и много брокат в избрания от вас цвят. Намажете старите обувки с плътен слой лепило и докато не е засъхнало поръсете обилно с брокат, така че да покрие добре. Това е един бърз начин да се сдобиете с модерни, блестящи обувки за парти без да харчите много.

dressyou.bg_kak-da-napravim_1

2. Обувки с дантела

Друг вариант да преобразите старите обувки е да използвате горещ силикон или здраво лепило и да добавите дантела. Можете да я добавите само върху част от обувката или върху цялата и външна повърхност. По този начин ще прикриете протривания и зацапвания и ще получите елегантни обувки за всякакъв повод.

3. Украса от стар шал

Ако имате любим стар шал на петна или дупки, прояден от молци или просто неизползваем, не се притеснявайте. Изрежете от него панделки и ги прилепете с горещ силикон към старите обувки. Също можете да ползвате ивици нарязан шал за да си направите гривна или брошка, с която да прикриете зацапана яка на риза или сако.

4. Обици от дантела

Имате ли у дома стари пердета от плътна нишка или плетка на една кука с красиви дантелени мотиви? Изрежете еднакви елементи, допълнете с перли или мъниста и добавете кукичка, която можете да прикрепите с горещ силикон. Така ще получите красиви обици, с които да допълните малката черна рокля или елегантен тоалет.

5. Преобразете старата чанта

Старата ви дамска чанта може да се превърне в оригинален парти аксесоар. Прикрийте надраскванията или зацапванията с мъниста в избрани цветове или нежни перли. За целта ще са ви необходими само мъниста, горещ силикон, търпение и вдъхновение.

6. Трансформирайте старото бельо

Старият ви сутиен или боди може да се превърне в ефектно горнище, с което да съберете погледите на всяко парти. Пришийте дантела върху стар корсет, сутиен или боди. Тя може да покрива цялото деколте и да се завързва на врата или да е само по края на сутиена. Добавете ефектна пола от тюл и сте готови за покорите вечерта.

Празниците са чудесен момент да се усмихнем, да бъдем красиви и модерни и без да е нужно да отделяме средства от бюджета си. Малко сръчност и креативност могат да направят чудеса, надяваме се с идеите на тази страница да сме ви вдъхновили за това.

DressYou

The author DressYou

В онлайн магазин DressYou.bg предлагаме секънд хенд дрехи и аксесоари на водещи марки в модния бранш, с високо качество и доказан произход от Западна Европа. Нашите консултанти ще Ви съдействат при осъществяване на поръчката и ще получите избрания от Вас артикул в рамките на 3 работни дни, на посочен от Вас адрес.

Leave a Response