close
Полезни съвети

Как да постигнем стилна визия с нисък бюджет

Bags_DressYou.bg

Как да изглеждаме добре всеки ден?

Често чуваме, че класата не се купува. И ние сме напълно съгласни с това твърдение. Не цената на дрехите и аксесоарите, които носим определя как ни стоят и как изглеждаме в тях.
Хармоничната и красива визия зависи най-вече от това колко добре се познаваме, как подбираме дрехите си и как ги комбинираме. Важно е да знаем кои цветове ни отиват, кои ни носят настроение, кои материи предпочитаме, какво стои добре на фигурата ни и т.н. Разбира се трябва да можем да внесем тези елементи в ежедневната си визия с лекота и по възможност без да ощетяваме бюджета. Стилът се гради бавно и не е нужно да струва много. Наистина не е нужно дрехите да са скъпи за да изглеждат „скъпо“. В тази статия сме подбрали за вас няколко основни елемента, които добавят шик към визията. Добавете тези неща в гардерoба си и ще изглеждате като току що излезли от скъп магазин.

1. Подберете чантата внимателно

В гардероба ви трябва да има поне една елегантна чанта, която да е от качествена структурна материя като твърда кожа. Няма значение дали тя е малка или голяма, няма нищо, което да изглежда по-луксозно от качествената чанта. Чантите в неутрални цветове като бяло, черно и бежово се комбинират лесно и са винаги на мода.

2. Малката черна рокля – задължителна

Тя никога няма да излезе от мода и никога няма да ви подведе. Това е едно от нещата в гардероба, без които не можем. Най-хубавото на малката черна рокля е, че тя е универсална. Може да се носи с кецове и цветно яке или с токчета и сако. И именно в това е чарът й. Заложете на рокля с интересна шарка, релефна материя или нестандартно деколте за да разчупите класическия й вид.

3. Дрехи по мяркa

Кройката е много важна за всяка дреха, тя има голямо влияние върху силуета. Всеки има различна фигура и понякога е трудно да намерим перфектните панталони или пола. А дрехите, които са точно по мярка винаги изглеждат като шити специално за вас. За това избирайте внимателно кройката и размера.

4. Хубавото сако е винаги под ръка

За студените сезони палтото или сакото са особено необходими. Те са от онези неща, които ни карат да изглеждаме елегантни, ако кройката и материята са качествени и ни стоят по мярка. Освен това се съчетават лесно с различни облекла. Лятото е добър момент да намерим страхотни палта и сако на много ниски цени.

5. Многофункционален шал

Шалът е универсален аксесооар, който може изцяло да трансформира визията. Дали ще се завърже около врата в елегантна комбинация с офис облекло или на главата, а може би като плажна рокля, той ще е идеален завършек на визията в различни ситуации.

6. Бялото е винаги актуално

Понякога семплите тоалети са чудесно решения за изискана визия. Избирайки визия в един или максимум два цвята можете да изглеждате много стилно и елегантно. Добавете едро бижу с изчистени линии и сте напълно готови за събитие или излизане. Бялото е цвят, който често избягваме в ежедневието, но е добър избор дори за разходка из града. Съчетава се чудесно с всякакви други цветове, така че аксесоарите изпъкват на контрастния фон.

white_dress_dressyou

7. Класически червени устни

Говорейки за класа и стил няма как да не споменем този последен щрих на една елегантна визия. Червените устни са класика, която ни придава дързък и секси вид. Заложете на ярко, матово червено червило и изчистен грим, които ще паснат на всякакъв тоалет и повод.

Това са нашите съвети за постигане на елегантна визия без излишно харчене. Вие може би вече имате тези неща в гардероба си, просто ги извадете и експериментирайте. Не пропускайте да разгледате и нашите предложения и летни намаления на DressYou.bg!

 

DressYou

The author DressYou

В онлайн магазин DressYou.bg предлагаме секънд хенд дрехи и аксесоари на водещи марки в модния бранш, с високо качество и доказан произход от Западна Европа. Нашите консултанти ще Ви съдействат при осъществяване на поръчката и ще получите избрания от Вас артикул в рамките на 3 работни дни, на посочен от Вас адрес.

Leave a Response