close
DressYou_maxi_rokli

Дългата рокля – женствен вариант за лятото

До скоро дългите рокли бяха типични за партита и вечерни излизания, но вече са и част от ежедневието. Можете да облечете макси рокля за разходка с приятели, среща или за плажа. Макси роклята е удобен, женствен и красив вариант за лятото. Освен това тази дреха пасва на почти всички типове фигура и може да се носи по много различни начини.
Дългата роклята е изключително женствена и е много добър избор за всички, които обичат да експериментират и да съчетават различни дрехи и аксесоари. Подготвили сме ви няколко лесни трика за това с какво да носите макси рокли, как да ги съчетавате в женствени визии за да изглеждате красиви, модерни и със самочувствие.

С кецове или гуменки

Много хора не могат да възприемат тази визия. Те смятат, че спортните обувки, трябва да се носят със спортни дрехи, а не с рокли и други по-елегантни тоалети. Но модата се променя, тенденциите също. В днешно време рокля + кецове е почти класическа комбинация. Ако сте от момичетата, които не обичат да носят високи токчета, особено в ежедневието, тогава тази комбинация е идеална за вас. Освен, че с кецове или гуменки в съчетание с рокля ще имате младежки и закачлив вид, няма да се притеснявате, че ще настъпите или скъсате роклята с токче.

С дънково яке

Летните вечери могат да бъдат и хладни, така че можете да допълните любимата си макси рокля с късо дънково яке. Тази комбинация е много стилна и свежа. Дънковото яке е много подходяща опция, защото цветът му е неутрален и отива с всякакви цветове и принтове. Освен това късото горнище ще ви направи да изглеждате по-високи, а краката ви по-дълги.

С колан

Ако искате да подчертаете тънката си талия, носете макси роклята с колан. В зависимост от стила на роклята можете да заложите на по-широк или тънък, елегантен колан и да изберете рокля с цепка, която освен талията ще покаже и част от краката.

С високи токчета

Разбира се, няма как да пропуснем и класическата комбинация дълга рокля с високи токчета. С това съчетание ще изглеждат по-високи. Макси роклята обикновено скрива обувките, така че подберете минималистичен модел, който да стои елегантно.

DressYou_maxi_roklja

С кожено яке

Една дръзка комбинация, за тези от вас, които търсят нещо по-секси и провокативно. Съчетайте макси рокля с късо, кожено яке и допълнете визията с грим в ярки цветове.

На плажа

Макси роклите са идеални за плажа. Изберете рокля от лека, естествена материя, която е подходяща за горещите дни, не запарва и не губи цвета си на слънцето.

На парти

Лятото е сезонът на партитата, събитията и веселите компании с приятели. Макси роклята е много добър избор за излизане вечер. Ако харесвате дългите рокли, но искате да сте по-свободни в движенията и да не скривате толкова от краката, изберете асиметрична рокля. Моделите са къси отпред и дълги отзад, което ги прави не само много красиви и секси, но и доста оригинални.

Принтове и Аксесоари

Това лято са модерни ярките принтове, които могат да раздвижат всеки тоалет. Те демонстрират уникален стил и се съчетават лесно с разнообразие от аксесоари. Изборът на аксесоари, зависи изцяло от вкуса ви и модела на роклята. Ако тя е едноцветна, можете да заложите на по-едри бижута. Чанти, обувки и бижута в металически цветове също са добър избор. Те са неутрални и стоят добре с всичко. Ако роклята има по-дълбоко деколте, добавете едро колие. Можете да съчетаете аксесоарите и по цвят с роклята или мотивите по нея или да заложите на контрастни тонове.

Надяваме се да сме ви вдъхновили да бъдете женствени и оригинални с тези интересни комбинации. Другото оставяме на вашия вкус и лятно настроение.

DressYou

The author DressYou

В онлайн магазин DressYou.bg предлагаме секънд хенд дрехи и аксесоари на водещи марки в модния бранш, с високо качество и доказан произход от Западна Европа. Нашите консултанти ще Ви съдействат при осъществяване на поръчката и ще получите избрания от Вас артикул в рамките на 3 работни дни, на посочен от Вас адрес.

Leave a Response