close
dressyou_roklya_sveji_citrusi

Свежи и красиви през лятото

Кой не обича плодове? Особено през лятото, когато разнообразието е толкова голямо. Плодовете ни привличат със сладък вкус, приятен аромат, но и ярки, свежи цветове, които радват окото. Искаме да споделим с вас лятна мода вдъхновена от плодовете на сезона и изкусителните им цветове. А кой е вашият любим летен плод?

Сочна диня

За да постигнете „динена визия“ ви трябва цветова комбинация от зелено, розово или червено и черно. Обикновено всичко това стои добре на бял фон. Диненият принт е много приятен за лятото върху обувки, рокли, блузи, поли и аксесоари. Може да се съчетае успешно с раета или морско сини елементи.

Прасковени мечти

Нежен, пастелен нюанс, който се съчетава много добре с други пастели като розово, синьо, жълто и бежово. Класическа комбинация е прасковено с бяло. Ако искате да постигнете, феерична, романтична и женствена визия, този цвят е чудесна идея.

dressyou_roklya_praskova

Елегантни сливови нюанси

Тежко, елегантно и мистично, сливовият цвят е предпочитан за официални рокли и дава усещане за лукс и елегантност. За да постигнете шик визия, комбинирайте с черно, а ако търсите нещо по-екстравагантно опитайте животински принт, като например тигрово или зебра, ефектът ще е впечатляващ. Зa ежедневна визия, можете да изберете бяла блуза с тънко рае в сливов цвят.

С цвят на пъпеш

Ухае ли ви на сочен пъпеш? Цветът на пъпеша крещи – лято! Това е още един мек нюанс, който ще подчертае женствеността ви. Ако сте настроени романтично опитайте да съчетаете пъпешов цвят дреха с аксесоари в меко злато и ще получите елгантна и семпла визия.

Черешови дни

Черешовият принт е много специфичен за ретро визиите. На черен или на бял фон, черешите стоят интересно върху обувки, чанти, шалове за глава и ризи. Ако това ви се вижда прекалено шарено, използвайте черешовият мотив като акцент на визия в черно, червено или бяло.

dressyou_roklya_cherry

Ягодово вълшебство

Сочни и наситено червени, ягодите са абсолютно изкушение. Те са вдъхновили и много дизайнери за красиви и уникални аксесоари като чанти, часовници и какво ли още не. Ягодата е закачлив мотив, който може прекрасно да допълни лятната ви визия. Можете да включите тематични обици, гривна или чанта за оригинален акцент на облеклото.

Свежи цитруси

Какво е лятото без студена лимонада? Лимонът е символ на слънчевите дни с нотка на екзотика. Също така цитрусите са класически мотив, от който дизайнерите черпят вдъхновение година след година, сезон след сезон. Това лято лимоните присъстваха със жизнерадостните си цветове върху рокли, поли, блузи и грееха от витрините. Лятото е още тук, за това не е късно да се порадвате на ярка дреха с лимонен принт.

Летните цветове зареждат, а плодовете са извор на здраве и настроение, защо тогава да не ги включим не само в менюто, но и в гардероба си това лято? Освен страхотни акценти, плодовите мотиви са и един забавен начин да разнообразим визията си и да внесем нещо свежо и тематично. Освен това плодовите принтове се съчетават чудесно с дрехи в един от основните цветове и определено могат да са част дори от елегантна, офисна визия през лятото.
Ако търсите нещо ново, интересно и оригинално за лятото непременно опитайте плодовата мода. Да ви е сладко!

DressYou

The author DressYou

В онлайн магазин DressYou.bg предлагаме секънд хенд дрехи и аксесоари на водещи марки в модния бранш, с високо качество и доказан произход от Западна Европа. Нашите консултанти ще Ви съдействат при осъществяване на поръчката и ще получите избрания от Вас артикул в рамките на 3 работни дни, на посочен от Вас адрес.

Leave a Response