close
Полезни съвети

5 интересни начина да носим шал

dressyou_aksesoari_shal_fishu

Шалът като аксесоар

Шалът е универсален аксесоар,подходящ за всички сезони. В зависимост от формата и дължината му, той е истински хамелеон, който може да се трансформира от цветен аксесоар в плажна рокля. Важно е при избора на шал да имате предвид формата, дължината, материята, както и шарките. За по-елегантни визии препоръчваме сатенените шалове в един цвят, а за плажните и ежедневни тоалети – ярки, шарени шалове от леки материи. В тази статия искаме да ви покажем няколко превъплъщения на шала, които ще ви помогнат да допълните всяка своя визия по интересен и стилен начин.

Ретро шал за глава

Шалът за глава може да се върже по толкова много различни начини – като лента, обемна визия, тип тюрбан и т.н. В зависимост от цвета и материята, шалът за глава е прекрасно допълнение към винтидж, бохо и дори бляскава ретро визия. Например луксозен, сатенен шал в един цвят може да стои страхотно вързан на тюрбан в комбинация с елегантен гащеризон, а защо не и вечерна рокля.

Шик аксесоар за офисна визия

Малкият, цветен шал е много добро допълнение към строго, офисно облекло. Добавяйки шалче в ярък цвят ще освежите всеки едноцветен костюм. Цветовите комбинации са безбройни. Допълнете черно или бяло сако с червен шал или нещо още по-ярко за лятото. Бихте могли да вържете шалчето като колие за врата или да го сложите в джоб на сакото за по-мъжки стил визия. И двата начина ще допринесат за безупречната елегантност на визията ви.

Шарена гривна

Шаловете често могат да заместят бижутата. Можете да навиете шала на плитка и да си направите красива гривна или просто да го омотаете около китка като завържете на панделка. За тази идея изберете шарен шал, за да могат мотивите да изпъкват при намотаването.

dressyou_aksesoari_shal_fischu

Плажна рокля или пола

Няма нужда да купувате специална рокля за плажа. Дългият шал може лесно да се превръща в различни типове рокли и поли, които да са удобни, ефирни и да не запарват. За морето изберете шал от лека материя, за предпочитане естествена, като можете да развихрите въображението и да изберете цветен шал с интересни шарки и мотиви.

Допълнение към чантата

Ако чантата ви е семпла и едноцветна, а бихте искали да добавите нещо цветно, шалът е идеален избор. Заложете на контрастен цвят, който ще изпъкне. В зависимост от чантата можете да ползвате малък или среден шал. За офисната чанта завържете малък, елегантен шал, а за плажната добавете по-дълъг и фееричен.

Аксесоар за глезен

Ако си падате по авантюристични и бохемски съчетания тази идея е именно за вас. Шалът на глезена е интересно и нестандартно допълнение за плажа или лятно парти на открито. Вместо бижу, шалът ще постави акцент върху глезена и ще е добро допълнение към сандали и други летни обувки. Връзките на някои обувки имат същия ефект, за това ако връзвате шал на глезена съчетайте с подходящия чифт сандали или обувки на висок ток. Шалът е чудесен аксесоар за модни експерименти. Функционален акцент, който може да допълни всякакви тоалети от плажни до строго вечерни.Опитайте няколко начина за връзването му и вижте как той веднага ще разнообрази визията ви.

dressyou_aksesoari_shal_fishu_1

Разгледайте и нашите предложения за шалове в DressYou.bg на страхотни, летни цени!

DressYou

The author DressYou

В онлайн магазин DressYou.bg предлагаме секънд хенд дрехи и аксесоари на водещи марки в модния бранш, с високо качество и доказан произход от Западна Европа. Нашите консултанти ще Ви съдействат при осъществяване на поръчката и ще получите избрания от Вас артикул в рамките на 3 работни дни, на посочен от Вас адрес.

Leave a Response