close
Мъжка мода

Какво трябва да има в летния мъжки гардероб

dressyou_morski_pantaloni

Модни тенденции за мъжете

Лято е и не само дамите искат да бъдат в крак с модата за сезона. Модните тенденции предлагат богат избор и за всички господа, които търсят нещо модерно и свежо. Изненадващи мотиви, ярки цветове, тропика и класическа, ретро елегантност ще са водещи тенденции при мъжете това лято. Независимо дали избират дрехите си сами или се доверяват на половинките си има няколко неща, които е добре да се имат предвид.
Ето какво трябва да има в мъжкия гардероб това лято за да сте на гребена на модната вълна:

1. Нещо ярко

Ярките цветове смело намират място в мъжкия гардероб. Розово, червено, оранжево, синьо са цветовете на това лято, които и силната половинка може да носи с удоволствие.

dressyou_cvetni_pantaloni

2. Нещо пастелно

Цветовете това лято са свежи и дискретни, носещи полъх от южните морета. Тази палитра е мека и минималистична. Освен това в нея има и винтидж елемент. Бялото също е цвят, който типично носим през летния сезон. Той подчертава тена и го кара да изглежда още по-добре.

3. Нещо ретро

Ретро мотивите се завръщат не само в дамския, но и в мъжкия гардероб това лято. Разкопчани ризи прибрани в панталоните с навити до лактите ръкави са модерен и комфортен избор за лятото.

4. Нещо с щампи

Не всички мъже харесват ярките щампи на цветя и птици. Но те са много модерни и са чудесни за плажа. За тези, които предпочитат по-класически и семпли мотиви, дискретното райе е добър избор. Модерни са също и бродираните лога, различни принтове и дизайнерски детайли.

5. Нещо удобно

Естествените материи като памук и лен са идеални за лятото. Те са приятни, ефирни и комфортни в горещите дни. За хладните вечери са подходящи също и жилетките от фини плетива и ленените сака.

6. Нещо морско

Природата вдъхновява модата този сезон. Полъх на топли морета, пътешествия и екзотични острови, Хавайски мотиви и дори деним са водещ елемент в ежедневната визия на модерния мъж. Това са дрехи и мотиви подходящи за разходка и приключения.

dressyou_morski_set

7. Нещо класическо

Комбинациите между ретро и модерно, спортно и елегантно са практични и интересни.Съчетанието на различни материи и кройки придава завършеност на една практична, но не строга визия. Саката с едно копче, памучните костюми и елеци се допълват интересно с цветни акценти, папийонки и кърпички.

А ето и какво не трябва да липсва в гардероба това лято:

Лекият бял панталон за лятото е задължителен. От лен или памук, той е практичен, удобен и се съчетава лесно с всичко. Може да се комбинира и с ленено сако с едно копче. В гардероба трябва да има също карирана риза, тениска с яка и една с екзотичен принт за плажа. Денимът също трябва да присъства под формата на леки дънки, къси панталони или риза. Жилетките и пуловерите от фини плетива допълват чудесно лятната визия и са практичен избор за хладните вечери. Що се отнася до аксесоарите, изборът е голям – цветни папийонки, широки колани от плат и шапки за слънце.

Мъжете ценят качествените материи, практичността и удобството, но освен това умеят да съчетават дрехите си по интересен и модерен начин. Надяваме се, че сме били полезни при избора на дрехи за лятото и да сме вдъхновили нови комбинации и визии. Бъди уникален с DressYou.bg!

DressYou

The author DressYou

В онлайн магазин DressYou.bg предлагаме секънд хенд дрехи и аксесоари на водещи марки в модния бранш, с високо качество и доказан произход от Западна Европа. Нашите консултанти ще Ви съдействат при осъществяване на поръчката и ще получите избрания от Вас артикул в рамките на 3 работни дни, на посочен от Вас адрес.

Leave a Response