close
Дамска мода

Актуалните връхни дрехи за есента

dressyou_sezon_esen

Стилни през есенните дни

Макар да е още лято вечерите постепенно захладняват. Скоро и температурата през деня ще е по-ниска, дори слънцето още да грее. За да сте напълно подготвени за есенния сезон ви предлагаме селекция от актуалните връхни дрехи. Късите дънкови якета и жилетките са идеални за прехода от лято към есен като постепенно се преминава към кожени якета и палта. Не пропускайте да разгледате и есенните предложения на Dressyou.bg, за да бъде гардеробът ви готов за новия сезон.

Жилетка

Жилетката е най-универсалната връхна дреха. Изключително практична и удобна, можете да я носите със себе си и да я облечете, когато захладнее. Изберете неутрален цвят, който отива с всичко. Жилетката може да бъде къса или дълга, с едра или дребна плетка и стои чудесно както на спортни така и на елегантни визии. При мъжката мода дебелите жилетки ще са много актуални тази есен.

Тренч

Също универсален избор за есенния сезон. Леко палто от типа тренч от по-тънка материя е много добър вариант за преминаване от лято към есен. Такъв тип палто ще допълни идеално офис облеклото ви и ще ви осигури комфорт през деня.

Милитъри палто

Гореща тенденция за есенния сезон са палтата тип милитъри. Те са изчистени и строги  като подчертават извивките на тялото. Стоят доста съблазнително и дръзко. Можете да комбинирате такъв тип палто с различни стилове облекла, като тази връхна дреха прави съчетанията интересни и оригинални. Бихте могли да изберете къс или дълъг вариант.

Дънково Яке

Дънковото яке отива на всичко дори на дънки. Модерният тренд деним върху деним е добър начин да покажете стил този сезон. Можете да облечете дънково яке върху дълга рокля за разходка или излизане с приятели. Докато за лятото по-предпочитан е светлият, почти бял деним, през есента на мода ще са по-тъмните варианти.

dressyou_sezon_esen_dynkovo_jake

Сако

Сакото е отлична преходна, връхна дреха. Както в класически комбинации с офисно облекло, сакото може да е интересен завършек на ежедневната ви визия в съчетание с дънки. За офиса изберете вталено сако с копчета, а за ежедневието можете да заложите и на по-широк вариант тип жилетка без закопчаване.

Кожено яке

Коженото яке добавя доза дързост във всеки тоалет. Модерни този сезон ще са кожените якета в пастелни цветове, които дори могат да се носят вместо сако в офиса. Макар коженото яке да е символ на бунтарството в стила, то придобива все по-елегантна визия този сезон.

Палто тип жилетка

Тази година както и миналата модерни бяха широките палта без закопчаване. Те стоят свободно около тялото тъй като нямат копчета или колан.Подходящи са както за по-ежедневни така и за елегантни облекла.

Яке парка

Това е една от най-практичните връхни дрехи, която е отличен избор за ежедневната ви визия. С това яке можете спокойно да излезете на разходка, да отидете на излет или на среща с приятелки. За съжаление не е добър вариант за елегантни визии, но ако търсите удобство и практичност добавете едно такова яке в гардероба си този сезон.

dressyou_vtora_upotreba_parka_jake

Насладете се на есента обгърнати в мекотата и топлината на някоя от тези връхни дрехи. Бъдете стилни и самоуверени и през новия сезон, който се надяваме да ни зарадва с още слънце и хубави дни. Разгледайте нашите предложения за дамски, мъжки, детски дрехи и аксесоари, и допълнете гардероба си с нови актуални дрехи за сезона.

 

DressYou

The author DressYou

В онлайн магазин DressYou.bg предлагаме секънд хенд дрехи и аксесоари на водещи марки в модния бранш, с високо качество и доказан произход от Западна Европа. Нашите консултанти ще Ви съдействат при осъществяване на поръчката и ще получите избрания от Вас артикул в рамките на 3 работни дни, на посочен от Вас адрес.

Leave a Response