close
Дамска мода

Какво ще е модерно тази есен?

dressyou_drehi_vtora_upotreba

Разнообразие на цветове и мотиви през есенния сезон

Макар да е още Август, есента чука на вратата и вече се усеща във въздуха. Модните марки вече показаха какво ще е модерно през сезона и предлагат на нашето внимание есенните си колекции.Ако сте решили да подготвите гардероба си за есента отрано сме ви приготвили кратък преглед на тенденциите за сезон есен-зима 2016. Бъдете подготвени за избора на дрехи и аксесоари, и посрещнете есента с настроение и стил.

Цветове

За да преминете от лятото в есента ви предлагаме да заложите на бонбонените пастелни цветове. Това са прасковено, мента, люляково и бледо жълто.Те ще са едни от най-актуалните цветове през целия сезон.Това са сладки и младежки нюанси, но могат да стоят и изключително стилно в една изчистена офис визия или в спортно облекло под формата на акценти . Освен това тези цветове се съчетават добре помежду си. Пастелите носят нотка лято в есенните и зимните колекции.
През зимата основен цвят ще е синьото във всичките му нюанси. То се съчетава чудесно с различни цветове като жълто, червено, кафяво, златно и сребърно, така че дава много свобода за модни експерименти. Есенните и зимните дни определено няма да са мрачни и сиви, защото ще има ярки цветове, които да внасят комфорт, уют и настроение. Такива са ярко червеното, горчица, наситено розово и други. Можете да балансирате тези топли цветове със сиво, лилаво, синьо и черно.
Ако искате да внесете дързък и чувствен акцент в есенната си визия заложете на червеното. Този сезон модерни ще бъдат бордото, аленото и брилиянтно червено. А ако тъгувате по екзотиката на лятото можете да носите слънцето със себе си като заложите на цитрусово жълто или пикантен акцент с цвят горчица.

Принтове

Освен богата палитра цветове, тази есен предлага и разнообразие от принтове. Ще има за всекиго по нещо от животински, до геометрични и флорални мотиви.Райетата са класика, която се завръща този сезон и ще присъства не само върху облеклото, но и върху аксесоарите. Широки и тесни, вертикални и диагонални, райетата ще са в центъра на вниманието. Друг типично есенен принт, който носи усещане за комфорт е шотландското каре. То ще присъства в различни цветове от ярки до пастелни. Карето е подходящо за всякакви визии от офисна до ежедневна.Точките също ще присъстват осезаемо в гардероба тази есен. Те могат да бъдат различни по големина и цвят, но придават ретро, съблазнителна нотка на всяка дреха.Растителните мотиви също са много предпочитани. Ярки цветя и листа на контрастен фон ще бъдат модерен и ефектен принт през есента.

dressyou_drehi_vtora_upotreba_essen

Кройки и стилове

Ако искате да сте в крак с модните тенденции през есента и зимата се запасете с качествено палто в милитъри стил. Дължината може да варира, а предпочитаните цветове са черно и тъмно синьо. Плетените рокли са изключително практично облекло за есента и е добре да присъстват в гардероба ви. Плетката може да е по-едра или по-дребна, но тя винаги носи усещане за топлина и практичност. Тази зима отново ще е бляскава. За празничните събития през сезона изберете дрехи с блестящи декоративни елементи. Пайети, брокатени щампи и копчета с кристали, изисканият блясък винаги ни кара да изглеждаме елегантни. Ресните са друг елемент, който ще присъства осезаемо в дрехите и аксесоарите през идващия сезон. Раничка или обувки с ресни и пискюли са идеалният завършек на есенната визия.

dressyou_drehi_vtora_upotreba_esen

Тази година разнообразието на цветове и мотиви ще бъде голямо, за това се подгответе за една много цветна и интересна есен. Облеклата за сезона предразполагат към оригинални и уникални комбинации, така че всяка от нас ще има възможност да демонстрира личния си стил. Посетете нашия онлайн магазин Dressyou.bg. Ще откриете дамски, мъжки, детски дрехи и аксесоари подходящи за есенния сезон.

DressYou

The author DressYou

В онлайн магазин DressYou.bg предлагаме секънд хенд дрехи и аксесоари на водещи марки в модния бранш, с високо качество и доказан произход от Западна Европа. Нашите консултанти ще Ви съдействат при осъществяване на поръчката и ще получите избрания от Вас артикул в рамките на 3 работни дни, на посочен от Вас адрес.

Leave a Response