close
Полезни съвети

Как да изтъкнем предимствата на фигурата?

dressyou_second_hands_figure

7 Трика за подчертаване на тялото

Всяка жена, независимо от нейната възраст и структура на тялото, винаги има нещо, което иска да промени в начина, по който изглежда. Жени с по-слаба фигура искат да имат по-пищни форми и обратното. Разбира се редовното спортуване, може да ни помогне да изваем красиви тела, но не всяка от нас има възможността да отдели време, средства и усилия за редовни посещения във фитнеса.

Много пъти сме чували, че трябва да избираме такива дрехи, които подчертават предимствата на нашата фигура и скриват недостатъците. Дрехите, наистина са едно силно оръжие, което може да ни помогне да подчертаем тялото и да покажем най-доброто от себе си.

Независимо дали искате да покажете тънка талия или стройни крака, в тази статия сме ви приготвили 7 трика, с които да подчертаете предимствата на фигурата си.

1. Акцент върху талията

Ако искате да изглежда все едно имате по-пищни форми на тялото, носете дрехи, които акцентират върху талията. Колкото по-тясна е талията, толкова повече изпъкват задните части на всяка жена. Избягвайте широките кройки, които скриват талията. Можете също така да използвате и модерните този сезон колани за талия. Някои от моделите са красиво украсени с мъниста и различни декорации, които привличат вниманието към тази част от тялото.

2. Фокус върху краката

Коя от нас не иска стройни и слаби крака. Ако вие ги имате, не се колебайте да носите дрехи, които подчертават именно краката. Къси рокли, поли и панталони по тялото, са идеален избор. Ако не сте с дълги крака, но искате да изглеждате стройни и женствени, добрите стари високи токчета са това, което ви трябва.

3. Подходяща пола

Откакто Кристиан Диор представи полата тип молив, тя се превърна в задължителна част от гардероба. Тя подчертава красивите крака и добре оформените задни части, а за тези от вас, които искат да скрият именно тези части, изборът е красива тюлена пола. Тюлените поли скриват горната част на краката, но показват тънките глезени.

4. Хоризонталното рае – най-добър приятел

Дрехите с контрастиращи, хоризонтални черти са създадени за да направят тялото да изглежда по-женствено и елегантно. Този принт удължава визуално краката и прибира задните части.

dressyou_second_hands_clothes

5. Къси блузки или кроп топ

Така нареченият кроп топ, чудесно подчертава талията, а в комбинация с пола или къси панталонки ефектът е наистина страхотен. Ако искате да постигнете модерната фигура, пясъчен часовник, тогава съчетайте къса блузка с дънкови шорти или пола.

6. Материята е важна

Рокли, поли и дънки, направени от еластични материи, могат много добре да подчертаят фигурата. Тези материи пристягат краката и задните части и придават форма на тялото. Добавете високи обувки или сандали към тоалета и ще привличате всички погледи, където и да отидете.

7. Цветовете оказват влияние

Всички знаем, че тъмните цветове ни правят по-слаби, а светлите обратното. Визуалният ефект на цветовете е много важен ако искате да подчертаете някоя част от тялото си. Всяка от нас има неща в себе си, които харесва или не харесва. Не се притеснявайте да покажете предимствата на фигурата си. А ние се надяваме да сме ви помогнали в това начинание.

DressYou

The author DressYou

В онлайн магазин DressYou.bg предлагаме секънд хенд дрехи и аксесоари на водещи марки в модния бранш, с високо качество и доказан произход от Западна Европа. Нашите консултанти ще Ви съдействат при осъществяване на поръчката и ще получите избрания от Вас артикул в рамките на 3 работни дни, на посочен от Вас адрес.

Leave a Response