close
Разни

Коя е най-добрата чанта за есенния сезон?

dressyou_bags_1

Тази есен ще ни изненадат неочаквани форми и много цветове при чантите

И макар класическата, удобна чанта от качествена материя с дълги дръжки да си остава предпочитан избор, модните дизайнери предлагат нови и интересни начини да разнообразите стила с аксесоари, които приковават погледите.

Подбрали сме няколко от най-модерните модела чанти, които ще са абсолютен хит през есента на 2016-а година. Те вече покориха модния подиум и са в топ 5 на шопинг списъка на много дами за новия сезон.

Крос боди

Някои я наричат чанта тип пощальон, други крос боди, но става въпрос за класическата, малка чанта, която всички обичаме. Тя е удобна и практична, а размерът й ни предизвиква да бъдем организирани и подредени и да носим наистина най-необходимото с нас. Тези чантички ще греят в есенни цветове като охра, зелено, червено и синьо. Интересна опция са моделите с различен капак и тяло. Те имат изваян силует и са направени от структурна кожа, което им придава усещане за семпъл лукс.

Тип кесия

Модните дизайнери наложиха този тип чанта още преди време, но през есента на 2016-а тя се завръща с нов блясък. Този път чантичките са от по-тежки и луксозни материи като кадифе и са украсени с пайети и бродерии. Страхотен акцент за всяка визия.

dressyou_second_hand_clothes_bag

Раница

Практична и удобна, раницата стана модерна още миналата година. Тъй като през лятото големите варианти не са много удобни, актуални бяха мини раниците. А през есента ще можем да избираме между много различни по стил и размер раници. Тази чанта е идеална за забързаното ежедневие и може да се носи както в елегантен, изчистен вариант от кожа, така и в по-кънтри версия от велур с ресни. А ако си падате по цветните мотиви, можете да изберете раница от плат е трайбъл елементи.

Тип кутия

Това е истинско бижу за любителките на мини чантите. Изчистен силует и модерен дизайн. Тази чантичка е идеален акцент за вечерните визии. Изработена е от плътна структурна кожа, която поддържа формата на чантата и я прави издръжлива.

Клъч

Класическият клъч се трансформира напълно в нещо по-близо до бижу, отколкото до чанта. Тази есен ще видим уникални модели клъч чанти, които по-неотразим начин показват ярката индивидуалност на притежателките си. Животни, китари, сфери и грамофонни плочи, всичко това украсено с оригинални мотиви. Тази чанта е истинско предизвикателство за стила на всяка от нас.

Мотиви, блясък и принтове

Не можем да отречем, че дозата цвят в есенния гардероба, където властват неутралните и земни цветове е задължителна. Чантата е идеалният начин да внесем цвят във визията си, дали под формата на ярък цвят, етно мотив, пайети или интересна бродерия, изборът е ваш. Чантите през есента оживяват в животински и флорални принтове, внасящи нотка екзотика и приключенски дух. Златистите верижки на чантите са оригинално допълнение, особено към вечерна визия. Модерни ще са също и сменящите се широки дръжки тип колан. Пискюлите и ресните също стават централен елемент в моделите чанти тази есен.

dressyou_second_hand_clothes_chanti

Надяваме се, че сме ви помогнали в избора на чанта за есента. Разгледайте всички нови, предложения за маркови чанти на достъпни цени в сайта Dressyou.bg

DressYou

The author DressYou

В онлайн магазин DressYou.bg предлагаме секънд хенд дрехи и аксесоари на водещи марки в модния бранш, с високо качество и доказан произход от Западна Европа. Нашите консултанти ще Ви съдействат при осъществяване на поръчката и ще получите избрания от Вас артикул в рамките на 3 работни дни, на посочен от Вас адрес.

Leave a Response