close
Разни

Какви да са аксесоарите тази есен?

dressyou_second_hand_clothes_aksesoari

От интересни колани до едри обеци – запомнящо присъствие в тоалетите ви

Аксесоарите са онези финални щрихи, които допълват всяка визия. При тях също има модни тенденции, които е добре да следваме. От интересни колани, до едри обеци и колиета, пъстри шалове и бродирани ръкавици, вижте какво ще е модерни при аксесоарите през идващия сезон.  Някои от тях вече гордо шестват по улиците и витрините и събират погледите. Други очакват по-хладните дни за да блеснат.
Подбрали сме за вас най-актуалните предложения за аксесоари през есента. Насладете им се и изберете това, което пасва най-много на вашия стил.

Перлите – класическа елегантност

Перлите са абсолютна класика и никога не излизат от мода. През новия сезон те се завръщат в различни форми и дължини. Можете да заложите на елегантен наниз или да пречупите класиката с интересно, дълго, висящо колие, обеци или гривна.

Бродирани, кожени ръкавици

Тези красавици само чакат да захладнее, за да стоплят ръцете ви с много стил и елегантност. На мода тази есен ще са бродираните ръкавици, както и тези с елементи като цветя или животни направени от кожа.

Оригинален чадър

Тази есен ще очакваме дъжда с нетърпение, за да покажем нов, оригинален чадър. Модерни ще са удобните, дълбоки чадъри с принтове или украса по крайщата. Дантелените елементи няма да липсват. Ако си падате по семплите неща заложете на прозрачен чадър в ярък цвят.

Едри колиета

Едрите, метални колиета са много добър избор за плътните, затворени блузи и пуловери през есента. Изберете златисто или сребристо колие и го носете като акцент върху едноцветна, изчистена блуза, поло или пуловер. Тази есен се завръща модата от 90-те на колиетата тип яка и тези плътно по врата (collar и chocker). Особено модерни ще са кожените колиета с дискретна дебелина. Можете да ги носите с топ с деколте. Подходящ избор са и дантелените колиета по врата.

Големи обеци

Тази есен заложете на обеци, които се забелязват, независимо дали става въпрос за модерните пискюли, обемни или дълги обеци. Актуални ще са обеците от материи, които изглеждат като пластмаса или кожа. Подберете големи и цветни обеци. Дължината може да стига дори до раменете. Завръща се и модата на носене само на една обеца, вместо две.

Много гривни

Гривните трябва да са много, независимо дали са от един стил или изберете комбинация от елегантни и еклектични гривни от метал и камъни. Гривните талисмани също са добра опция. Много момичета обичат да колекционират талисмани в различни форми и цветове върху гривните си. Тези модели са чудесна идея за подарък за приятелка.

dressyou_second_hand_clothes_grivna

Брошка

За много от нас брошката е аксесоар, който предпочитат по-възрастните дами. Тази есен обаче брошката се завръща в пълния и блясък, особено в елегантните визии. Можете да я носите върху блуза, сако или акцент върхи шал, чанта или колан.

Шалове

Какво е есента без красив, цветен и топъл шал? Този сезон изберете дълъг шал от нежна материя и го връзвайте по различни начини. Модерни са шаловете от полупрозрачни материи, допълнени от красива брошка.

Колани-бижута

Семплите, тънки, кожени колани, които се носят на талията са много добър избор. Можете да ги носите върху блузи, туники и рокли. Особено популярни ще са коланите тип бижута с текстилни, кожени и метални елементи, които кокетно допълват всеки тоалет.

Добавете идеалния завършек на есенната си визия с подходящите аксесоари от DressYou.bg. Бъдете винаги в крак с модата дори в най-дребните детайли, които често имат най-запомнящо се присъствие в тоалетите ви.

DressYou

The author DressYou

В онлайн магазин DressYou.bg предлагаме секънд хенд дрехи и аксесоари на водещи марки в модния бранш, с високо качество и доказан произход от Западна Европа. Нашите консултанти ще Ви съдействат при осъществяване на поръчката и ще получите избрания от Вас артикул в рамките на 3 работни дни, на посочен от Вас адрес.

Leave a Response