close
Полезни съвети

6 модни трика за да изглеждате поне с 6 години по-млади

a_dressyou_drehi_vtora_upotreba_6_trik

Как да постигнем младежка визия?

Кой би пропуснал шанса да изглежда по-млад в дрехите си. Ние сме тук за да ви убедим, че това е не само напълно възможно, а и доста лесно. Модата дава достатъчно поле за експерименти и интересни съчетания, които някои дами отбягват, притеснявайки се, че те няма да паснат на тяхната възраст.
Но няма нужда от екстравагантни тоалети, за да се получи по-младежка визия. Съвсем прости неща като един цветен шал или едра гривна могат да направят визията по-свежа и интересна. Подготвили сме ви 6 практични модни трика, с които ще изглеждате по-цветни и по-млади.

1. Бъдете Дръзки

Стремежът ни да сме спретнати и елегантни понякога може да доведе до скучна визия в едни и същи, неутрални цветове. Независимо от възрастта винаги можете да сте дръзки в облеклото дори ако стилизирате само аксесоарите. Всичко, което трябва да направите е да да добавите един неочакван и ефектен аксесоар към визията си. Това може да е ярък шал, блуза или пола с цветен принт или едро колие.

2. Добавете нотка динамизъм

Обикновен топ на раета може да ви помогне да изглеждате много по-младежки. Ако решите да изпробвате този вариант заложете на тесни, хоризонтални черти, защото широките визуално ще ви направят по-едри. Дрехите на закачливи точки също са добра опция.

3. Подчертайте уникалното в стила си

Аксесоарите са тези, които подчертават истинския ви личен стил. Едно едро колие, обеци или гривна ще изпъкнат чудесно съчетани с облекло в контрастен цвят.

4. Нека лицето да грее

В ежедневния грим използвайте по-светли тонове, а за да постигнете контраст обличайте блузи с бяла яка. Полото също върши чудесна работа.

5. Въпрос на цвят

Облеклото в цветове като лимонено жълто, ментово зелено и коралово може да направи чудеса. Сложете рокля, пола или блуза в един от тези цветове и се насладете на прекрасните тонове. В този случай изберете по-изчистен дизайн, без апликации или принт.

6. Носете си дънките

Дънките са чудесна опция да покажете предимствата на фигурата си и да скриете недостатъците. Те са важен елемент в гардероба на всяка жена. Освен това придават младежко излъчване и небрежна елегантност.

Още няколко полезни съвета

1. Избирайте дрехи от естествени материи с гладка повърхност. Облекла направени от тежки или прекалено стягащи материи не са подходящи ако искате да постигнете младежка визия.

2. Избягвайте еднаквите стилове. Недейте да комбинирате блуза и пола в един цвят или материя. Единственото място, на което тези съчетания работят е в офиса във всички други ситуации избирайте дрехи с подобен, но не еднакъв тон/материя.

3. Черното, сивото и бежовото не трябва да доминират външния ви вид и гардероба ви. Добавянето на една такава дреха към визията е напълно достатъчно в подходящо съчетание с други цветове.

DressYou

The author DressYou

В онлайн магазин DressYou.bg предлагаме секънд хенд дрехи и аксесоари на водещи марки в модния бранш, с високо качество и доказан произход от Западна Европа. Нашите консултанти ще Ви съдействат при осъществяване на поръчката и ще получите избрания от Вас артикул в рамките на 3 работни дни, на посочен от Вас адрес.

Leave a Response