close
Дамска мода

Стайлинг идеи за носене на рокля тип пуловер

dressyou_drehi_vtora_upotreba_robe_pull

Интересни комбинации с рокля тип пуловер

Няма жена, която да не обича да й е удобно и комфортно. С настъпването на студените сезони есен и зима, решихме да ви представим няколко идеи за стайлинг на популярната рокля тип пуловер.

Тези широки, топли и удобни рокли носят в себе си небрежна елегантност, затова за много дами те не се вписват в нищо друго, освен ежедневен тоалет. Роклята-пуловер ще ви изненада с многото си трансформации. Можете да изглеждате неотразими както във вталените, така и в по-свободните модели. Комбинациите са много и могат да бъдат новаторски и интересни.

Много модерни сега са широките кройки, които дават пълна свобода на движението, както и предимството, че можете да хапвате без притеснения.
Ето нашите идеи за това как да стилизирате рокля тип пуловер.

1. Удобно за всеки ден

Комбинирайте роклята тип пуловер от едра плетка с обувки тип кларк или боти, цветен шал и раница и сте готови за ежедневните си задачи. За студените дни можете също да сложите клин в пастелен нюанс под роклята. За ежедневните визии са подходящи роклите с по-широка кройка.

2. За среща с приятелки

Съчетайте роклята-пуловер с елегантен, голям клъч, клин и ботуши до коляното или боти. Подходящи са ботушите от велур, които изпъкват на фона на плетивото.

3. За офиса

Въпреки че изглеждат доста небрежно, роклите тип пулвер могат да се превърнат в интересно офис облекло. За тази цел изберете вталена рокля с изрязани ръкави и облечете отдолу бяла риза . Извадете яката горе и комбинирайте с подходяща бизнес чанта, токчета и дълго палто. Ако искате да подчертаете талията, добавете интересен колан за завършек.

4. За вечерта

Роклята-пуловер може да се трансформира в ефектна парти дреха. Тук можете да заложите на къс вариант, в допълнение с високи до коляното ботуши на токче, без чорапогащник или клин. Пуловер роклите с голи рамене или деколте с връзки са добра идея за парти. Отново може да се комбинира с колан с пайети или декорации, които да добавят малко блясък във визията и да акцентират извивките на тялото и в частност талията. Клъч чантата е добър завършек на това облеклото.

5. За разходка в парка

Няма по-удобно нещо от широката, рокля-пуловер в комбинация с кецове или маратонки. Това е перфектната комбинация за една есенна разходка в парка. За по-студените дни допълнете с дебел клин отдолу, топло, късо яке и голям шал.

Подходящи аксесоари

Макар да изглеждат трудни за комбиниране с аксесоари, роклите тип пуловер ви дават доста възможности за интересни съчетания. Разбира се на този стил отиват едри бижута и аксесоари. Съчетайте роклята с едра гривна или дълго колие, интересен колан и голям, топъл шал. Що се отнася до чантите, най-подходящ избор са чантите тип клъч или такива, с къси дръжки, които се носят в ръка.

Посрещнете студените дни в нещо топло, удобно и модерно. Надяваме се да сме ви вдъхновили за един интересен есенно-зимен стайлинг.

DressYou

The author DressYou

В онлайн магазин DressYou.bg предлагаме секънд хенд дрехи и аксесоари на водещи марки в модния бранш, с високо качество и доказан произход от Западна Европа. Нашите консултанти ще Ви съдействат при осъществяване на поръчката и ще получите избрания от Вас артикул в рамките на 3 работни дни, на посочен от Вас адрес.

Leave a Response