close
чорапи за спане

Навън темературите продължават да падат, а снегът е покрил всичко с дебели преспи. Ако сте от онези късметлии, които са в отпуска и можете да прекарате студените дни у дома тази статия е именно за вас. На всички болни, пожелаваме бързо оздравяване, а на останалите безаварийно прибиране на топло у дома.

Ще ви покажем няколко идеи за това какво да облечете за да ви е топло и уютно, а и да се чувствате комфортно в дома си.

Домашните дрехи дълго бяха пренебрегвани като нещо незначително, но с огромния избор на модерни и красиви пижами, халати и връхни дрехи е време да вземем домашната мода на сериозно. Защо пък да не сме красиви и добре облечени и у дома?

Вижте какво ни вдъхнови за днешния ден „по пантофи“

домашни пантофи

Сладки пантофки – задължителни

Разнообразието на пантофи е огромно и можете да намерите наистина уникални модели. За студените дни препоръчваме обемни пантофки (ако сте фен на анимационните филми и герои можете да изберете нещо тематично) или високи тип домашни ботушки.  Повечето имат мека подметка с лек грайфер за по-голяма стабилност. Потопете краката си в мек пух в приятен цвят и се разхождайте спокойно у дома.

чорапи за спане

Чорапи за спане

Спането с чорапи е табу за много дами, други пък твърдо държат на това да стоплят краката си с чифт меки чорапи. Изключително актуални са чорапите със зимни мотиви и щампи и такива от едра плетка. Когато избирате чорапи за спане, имайте предвид, че те не трябва да са стегнати за да не спират нормалната циркулация на кръвта в крайниците.

обемен пуловер

Обемен пуловер

Какво по-удобно за вкъщи от обемен пуловер от едра плетка. Дните са доста студени, така че задължително сложете нещо отдолу тъй като обемните пуловери са удобни, но не държат топлината близо до тялото. Заложете на мека материя, която не боде. Можете да комбинирате с клин или широко долнище с мотиви. Големият плюс е, че можете да носите тези пуловери  и навън като рокля ли горнище.

халат

Халат с ушички

Всичко с уши е модерно този зимен сезон. Топлите домашни халати станаха хит, защото са изключително меки и приятни за носене. Дължините варират от къси до кръста до дължина до коляното. За по-зиморничавите препоръчваме по-дългите, тъй като държат топло  и на краката.

одеяло

Меко одеяло

Задъжлително се снабдете с меко и топло одеяло от полар, което да наметенте върху себе си, когато седите или четете у дома. Дори да сте облечени добре ако не се движите дълго време студът започва да се усеща, затова е добре да се закриете с нещо топло. Освен това тези одеяла могат да се ползват и за намятане върху диван или друга мебел, затова изберете десени и цветове, които отиват на интериора.

 

Някои биха казали „по сатенено бельо ходят само по филмите“ и ние ще се съгласим. В настъпилите студове няма нищо по-хубаво от топли и удобни домашни дрехи, с които да се чувствате добре. Грабнете топла напитка, хубава книга или филм и се заредете с позитивно настроение.

 

DressYou

The author DressYou

В онлайн магазин DressYou.bg предлагаме секънд хенд дрехи и аксесоари на водещи марки в модния бранш, с високо качество и доказан произход от Западна Европа. Нашите консултанти ще Ви съдействат при осъществяване на поръчката и ще получите избрания от Вас артикул в рамките на 3 работни дни, на посочен от Вас адрес.

Leave a Response