close
Дамска модаПолезни съвети

Цветовете, които ви отиват според косата

Червенокоски

Всяка от нас си има любими цветове, но не винаги те съвпадат с това, което ни отива. Един от най-лесните начини да разберете кой цвят ви отива е да го изберете спрямо цвета на косата. Независимо дали сте с естествен цвят или боядисана коса, правилният нюанс ще „отвори“ лицето и ще подчертае цвета както на косата, така и на очите и кожата.

Ето кои цветове отиват на червенокоските, блондинките и брюнетките.

Червенокоски

Червенокоси

Красотата на червената коса изпъква най-лесно на семпли цветове и визия. Червеното може да бъде с ягодов оттенък, медено, кестенявочервена за това е важно добре да определите цвета.

блондинкиБлондинки

Смята се, че на блондинките им отиват всички цветове, но това не е задължително вярно. Лошо подбраните цветове могат да развалят визията и на най-привлекателната жена.

брюнетки

Брюнетки

Дамите с тъмна коса са силни и темпераментни, затова им отиват цветове, които създават лек контраст например бялото, но ако цветът на кожата е много блед ще се получи прекалено безлична визия. В такъв случай може да се облече цветна риза с бяла яка.

Момичетата с бледа кожа и тъмна коса не трябва да носят наситено лилаво или синьо, а да избират дрехи в светло жълто, светло лилаво и карамелено. Прекалено ярките цветове също не са добра идея, защото косата и кожата вече създават достатъчен контраст.

За брюнетките с тъмна кожа препоръчваме наситено зеленото, тъмно синьо или жълто. Прекрасен избор са също малиново и бордо както и пастелните нюанси лавандула и прасковено.

Разбира се цветовете, които избираме да носим зависят от времето, настроението и повода, но е добре да знаем кои със сигурност биха ни стояли добре, това ще спести време и усилия. Доверете се на правилния цвят за да покажете най-хубавите си черти!

DressYou

The author DressYou

В онлайн магазин DressYou.bg предлагаме секънд хенд дрехи и аксесоари на водещи марки в модния бранш, с високо качество и доказан произход от Западна Европа. Нашите консултанти ще Ви съдействат при осъществяване на поръчката и ще получите избрания от Вас артикул в рамките на 3 работни дни, на посочен от Вас адрес.

Leave a Response