close
Дамска мода

Тенденции в банските за лято 2016

dressyou_banski

Бански в тон с модните тенденции

За много от нас лятната почивка тепърва предстои. Вълнението от срещата с морето и щастливите моменти, които предстоят се усеща във въздуха. Разбира се за плажа искаме да изглеждаме чудесно. Дори да не сте прекарали безкрайни часове във фитнеса е важно да изберете бански, който да подчертае предимствата на фигурата Ви и да е в тон с модните тенденции.  За да улесним избора Ви, сме събрали  за вас най-горещите предложения  в плажната мода за лято 2016. Ако търсите нов бански или резервен такъв за морето сте попаднали на точното място.

Стилно лято

Силно изрязаните бански постепенно губят популярност и отстъпват на романтичната женственост. Лято 2016 е сезонът на елегантните бански, които показват само толкова, колкото е нужно за една стилна, плажна визия. Модните марки залагат на качествени материи и допълват моделите с ресни, апликации, дантели и ярки мотиви. Тази година има огромен избор бански за всякакви фигури, като моделите умело подчертават преимуществата на всяка фигура.

Спортен стил

Макар да звучи странно най-модерните бански за 2016 г. са спортни. Този стил в момента е много популярен не само при банските костюми, но в модата като цяло. Основното тук е удобството и използването на съвременни технологии при материите. С такъв тип бански можете да сте спокойни относно качеството и издръжливостта. Ако обичате да плувате или да играете плажен волейбол, а дори и само за слънчеви бани, спортният бански няма да ви предаде. Спортен стил може да ви звучи скучно, но всъщност моделите се отличават с ярки цветове и акценти и със сигурност няма да останете незабелязани.

Плажен винтидж

Ретро моделите продължават да заемат стабилна позиция и през 2016 и са една от най-предпочитаните опции за плажа. Ако миналата година винтидж банските бяха модели от типа половинки с висока талия долна част и затворена горна, тази година преобладават модели от 50-те години. Затворените цели винтидж бански ще ви помогнат да прикриете проблемни части от тялото, но ще подчертаят извивките му. Благодарение на контрастните цветове и кройките тези бански са идеални за дами с изразени форми, тъй като ги правят по-женствени и привлекателни.

Съблазнителка на плажа

Освен ярките цветове и силно изрязаните бански има и други начини да приковете вниманието на плажа. Можете да заложите на интересни материи, ако искате да сте истинска съблазнителка. Модели от материи подобни на латекс и кожа са атрактивни, а дълбокото деколте е перфектно допълнение. Тази година са модерни и по-нежни, но съблазнителни бански с елементи от дантела и други прозрачни материи.

При избора си на бански костюм трябва да имаме предвид, че красивите модели не винаги са практични. Добре е да имаме поне два бански за различни цели, например за плуване, за слънчеви бани, за плажно парти. Банските с изрязано деколте стоят страхотно, но не са най-комфортният избор за плуване или спорт. Също така бански с необичайни форми няма да защити тялото ви от слънцето и може да се окажете с неравномерен тен. Металните елементи по банските пък се нагрявят на слънцето и също могат да предизвикат дискомфорт. За това избирайте красиви, практични и удобни бански с интересни цветове и мотиви, които да ви карат да се изглеждате и да се чувствате добре.

DressYou

The author DressYou

В онлайн магазин DressYou.bg предлагаме секънд хенд дрехи и аксесоари на водещи марки в модния бранш, с високо качество и доказан произход от Западна Европа. Нашите консултанти ще Ви съдействат при осъществяване на поръчката и ще получите избрания от Вас артикул в рамките на 3 работни дни, на посочен от Вас адрес.

Leave a Response