close
Дамска мода

Горещи цветови тенденции на лято 2016

Cvetovi tendencii 2016

Готови ли сте за едно вълнуващо и цветно приключение през лято 2016?

Тенденциите в модата са нещо, което да ни ориентира за това какво ще се носи през сезона, но в никакъв случай следването им не е задължителнo условие, за да изглеждате добре. Има класически цветове и комбинации, които винаги са уместни и стоят чудесно. Разбира се, важно е и това как се чувствате, носейки определени цветове, как се възприематe в тях и дали ви отиват. Лятото е сезонът на настроението, забавлението, приятните емоции и почивката. Именно на тази вълна са и цветовете за сезона. Едно обединява всички модерни цветове този сезон и това е РАДОСТТА. Дрехите и аксесоарите ще бъдат ярки в свежи тонове, които вдъхват оптимизъм и вълнение за предстоящите красиви мигове.

Подбрали сме за вас няколко горещи стила за лятото и подходящите  цветови комбинации за постигането им.

Смели пастели

Не се страхувайте да комбинирате няколко пастелни цвята в едно. Няма да се получи скучна и еднообразна комбинация, а напротив ще блеснете с женствена и модерна визия. Опитайте комбинацията от бледо жълто, кремаво и бледо розово и акцентирайте с аксесоар в цвят, злато, мед или бронз. Друга гореща цветова комбинация е пастелно синьо и бяло.

Енерджи инжекция

Палитрата от неонови цветове ще грее това лято. Комбинирайте деним или тъмни цветове като черно и сиво с добавете енергизираща нотка неон. Сполучливи комбинации са черно и зелено както и сиво и ярко розово, тюркоаз или жълто.

Цветна нежност

Розов кварц, прасковено ехо, люляково, серенити синьо, тези цветове доминират лятната мода. Те внасят спокойствие, мекота, романтика и мечтателност в деня ви. Съчетават се чудесно с женствени флорални мотиви, които също са актуални през летния сезон. Комбинирайте ги с бяло или също можете да ги носите заедно, за да постигнете елегантна, но романтична визия.

nejni_cvetoce_dressyou

Ретро шик

Ретро шикът включва точки, раета и женствени кройки с полъх от 50-те и 60-те. За тази визия можете да комбинирате всякакви цветове и класически принтове. Червено и черно е подходяща комбинация както и синьо и червено, лилаво, циклама, корал и т.н. Ефектният шал, шапката или лентата за глава ще допълнят визията. Можете да внесете и морски полъх с комбинация от бяло с тъмно синьо рае и червено. Подбирайте дрехи с висока талия и обувки на високи токчета.

 

Бохо свобода

Експлозия от цветове и смели комбинации на принтове. Етно стилът позволява да комбинирате цветове като тъмносиньо, червено, жълто и неоново наведнъж. Изберете земни цветове и ги раздвижете с нещо ярко. За тази визия са подходящи аксесоари като венци за глава с цветя, пера, естествени камъни и кристали. Така наречените трайбъл мотиви също се съчетават перфектно с тази визия. Изберете топли и земни тонове като оранжево, червено, охра, зелено и кафяво.

boho_stijl_dressyou

Елегантна мистика

За романтичните летни вечери изберете дълбоко синьо, черно  или масленозелено в комбинация със сребърна или златно. Добавете интересни и едри бижута, които ще са като полъх на ориент във визията Ви. Неутралните цветове също са подходящи за интересни комбинации. Сиво-лилавото е много модерно, като лилавото придава изтънченост на иначе семплия сив цвят. Други елегантни нюанси за лятото са цветовете студено кафе и шампанско. Не забравяйте и аксесоарите. Те могат да бъдат или много ярки и изпъкващи или в класическите златно и сребърно. Това лято едноцветните комбинации също са модерни, така че не се притеснявайте да излезете изцяло облечени в бяло или в пастел от горе до долу.  Какъвто и цвят да изберете той  трябва да е съобразен с фигурата и личното Ви усещане за стил. В магазина Dressyou.bg сме Ви приготвили страхотни предложения за лятото. Ще намерите маркови дрехи, с които на изгодна цена да можете да експериментирате на воля с различни стилове и цветови комбинации.

 

 

DressYou

The author DressYou

В онлайн магазин DressYou.bg предлагаме секънд хенд дрехи и аксесоари на водещи марки в модния бранш, с високо качество и доказан произход от Западна Европа. Нашите консултанти ще Ви съдействат при осъществяване на поръчката и ще получите избрания от Вас артикул в рамките на 3 работни дни, на посочен от Вас адрес.

Leave a Response