close
Полезни съвети

Празнични прически за Коледа и Нова Година

pricheski

Идеи за празнични прически

Точно сега е най-празничното и приказно време от годината. Графикът на всяка от нас постепенно се изпълва с покани за коледни събирания, официални събития, концерти и новогодишни празненства.

Също така всяка една от нас има поне една рокля, която може да облече за събитие, дори в последния момент. Това, което обаче превръща една визия от красива в наистина запомняща се е подходящата прическа.

Дори да имате коса с „характер“, която винаги застава както си иска и да ви е трудно да получите желания ефект, не се притеснявайте. Подбрали сме за вас няколко идеи за празнични прически, с които ще сте гарантирано неотразими. Това са лесни и стилни прически, които са подходящи за всякакви събития през зимния сезон.

С наближаването на празниците прическата е едно от нещата, на които трябва да обърнем специално внимание. Ако нямате възможност да отидете на фризьор, можете да опитате сами у дома или да помолите приятелка за помощ. Прическите, които сме подбрали за вас ще ви вдъхновят да експериментирате дори в домашни условия.

За коледната нощ ви препоръчваме по-небрежна и дори закачлива прическа. Небрежен кок, интересни плитки, дори някой тематичен, щур орнамент за коса са идеален избор за Коледа. В новогодишната нощ заложете на блясък, сексапил и смело изберете някоя по-интересна прическа, която обаче ще издържи на много танци и веселие.

Романтични букли, елегантни ленти и красиви кристали, магията на вечерта ще бъде в косите ви. Разгледайте нашите идеи за празнични прически и бъдете смели и красиви!

Блясък

Сезонът предразполага към много блясък, затова дори да изберете по-семпла прическа заложете на интересните украшения за коса. Фиби с кристали, звезди с пайети и брокат, дори спрей със светещи частици за фиксация ще добавят интересен завършек на вашата парти визия.

Pricheski

Панделки и ленти

Панделките и лентите са класически аксесоари за коса, които никога не излизат от мода. Дори само да приберете косата си отзад, добавяйки панделка автоматично имате интересен акцент. Лентите пък са прекрасен избор ако търсите прическа в ретро стил. Сложете лента в коледен цвят през главата и ще сте в тон с празничните цветове и настроение.

Плитки

Това лято плитките грееха в пълния си блясък както в закачливи ежедневни прически, така и като част от официални такива. Те се завръщат в пълния си блясък и през зимния сезон. Плитките са толкова много и различни, че биха паснали на всякаква визия. Ако искате елегантен висок кок, можете да го освежите с плитка отпред, която минава като лента. В случай, че искате нещо по-семпло, но романтично, сплетете косата на една небрежна плитка отстрани.

Небрежен кок

Кокът не трябва да е идеален за стои красиво. Той не е най-подходящата прическа за партита, където се танцува, защото се разваля лесно при много движение, но може да е перфектната опция за семейна, коледна вечеря. Ако не можете да правите кокове, не се притеснявайте на помощ ви идват така популярните гъбички или понички, с които тази прическа се прави изключително бързо и лесно.

DressYou

The author DressYou

В онлайн магазин DressYou.bg предлагаме секънд хенд дрехи и аксесоари на водещи марки в модния бранш, с високо качество и доказан произход от Западна Европа. Нашите консултанти ще Ви съдействат при осъществяване на поръчката и ще получите избрания от Вас артикул в рамките на 3 работни дни, на посочен от Вас адрес.

Leave a Response