close
Дамска мода

Модни съвети за ежедневна дамска визия

Blog-ejednevna-damska-vizia

Всяка уважаваща себе си дама, се интересува от тенденциите в модата и без усилия може да изглежда елегантна и актуална, дори в ежедневието си. Във времето, в което живеем, това е все по-достъпно и лесно постижимо, особено със секънд хенд магазините. Можете да откриете всякакви стилове и материи дрехи, които освен качествени и на известни марки, са и на достъпни цени.

Ето нашите предложения за удобни и модерни дрехи за градска среда, които може да изберете в ежедневието си:

• Задължителната дреха, която трябва да присъства в гардероба на съвременната жена е чифт хубави дънки! Комбинирайте с феерична риза с флорални мотиви и балеринки през деня, а ако излизате за вечеря, сметнете балеринките с елегантни обувки с ток и бъдете сигурни, че ще привлечете доста погледите към себе си.
• Сезона е в разгара си и вече има все повече слъчеви и топли дни, незаменима, вечна класика и доказано женствена и удобна е Нейно Величество – Роклята! Къса, дълга, дантелена, копринена, каквато и да изберете, си гарантирате комфорт и удобство. Тук може да експериментирате с обувки и аксесоари. Няма правила, стига да ви е удобно! Дали ще изберете кецове, еспадрили, сандали с платформа, или оксфорд обувка, няма никакво значение, важното е да се чувствате добре, а една рокля винаги обира овациите, когато прави притежателката си красива и женствена.
• Напоследък все повече популярност в ежедневната визия набира клинът. Съчетан с красива туника в естествена материя, удобни обувки, ярко червило и фишу или елегантен шал, иначе безличната му функция, като самостоятелна дреха, може съвсем да опровергае очакванията ви.
• Идва ред на любимата ни комбинация – чино панталон, с удобна блуза в пастелни цветове, красиво, масивно колие и мека, памучна жилетка, бейсик модел. Бъдете сигурни, че ще почувствате дрехите си, като „втора кожа“!
• Длъжни сме да споменем предимствата на спортната визия. Знаем, че много от вас започват деня си със сутрешен крос или йога и сме сигурни, че дори, когато спортувате искате да изглеждате добре. В онлайн магазинът на DressYou има пълен набор спортни дрехи, за да бъдете перфектни, когато се грижите за вашият тонус.
Която и комбинация да изберете, ние ще ви предложим високо качество, на добри цени, единични бройки и уникални артикули! Всеки има свой собствен стил и вкус, в онлайн магазинът ни DressYou.bg, ще намерите вашата дреха, с която да се чувствате перфектно в ежедневието си!

DressYou

The author DressYou

В онлайн магазин DressYou.bg предлагаме секънд хенд дрехи и аксесоари на водещи марки в модния бранш, с високо качество и доказан произход от Западна Европа. Нашите консултанти ще Ви съдействат при осъществяване на поръчката и ще получите избрания от Вас артикул в рамките на 3 работни дни, на посочен от Вас адрес.

Leave a Response