close
Aktualni myjki tendencii 2016

Актуални мъжки модни тенденции и цветове за сезон пролет/лято 2016

Цветовете в мъжката мода бавно еволюират и придобиват все по-важно значение, като стъпват на здрави основи и запазват акцентите. За сезон 2016, доминиращите палитри потвърждават различните вариации на темите, като акцентират върху съвременния спорт, архетипи на мъжките униформи и изобилие от луксозна класика. Цветовете са разделени на четири основни типа – искрящи, неутрални, пастелни и натурални. А тенденциите предвещават всичко друго, но не и скучен сезон!

Ориенталски акценти

Кралски тигри, бамбук и мотиви от Забранения град, изобразени върху фина коприна. Дизайнерите са получили своето вдъхновение от мистичния свят на Азия.

Коприна и сатен

Актуална тенденция, която се забелязва през целия сезон сред мъжките ризи е да са изработени от фина коприна или сатен. Истинско доказателство за дискретен лукс и гаранция, че ще изглеждате шик!

Клуб Тропикана

 Хавайските тениски и панталони са отново хит през този сезон. С носталгия по слънцето, морето и безтегловното настроение в дългите летни дни. Гащеризон – удобни и универсални, може да са от всякаква материя и стил. Няма да сгрешите, ако изберете дънков гащеризон или в цвят каки. Широки панталони – Панталоните с провиснало дъно и XXL размер ще са задължителни за този сезон. Дънки или Чино – присъствието им в гардероба е задължително.

Това са само част от актуалните тенденции в мъжката мода за сезон пролет/лято 2016. Дизайнерите твърдят, че скоро ще преоткрием гардероба на бабите и дядовците си. Всичко с носталгичен привкус ще е модерно. Спортните якета, много късите шорти, фишу на врата, ризи със свободна кройка и удобството на пижама, акценти взаимствани от работните униформи, леопардови щампи. Да, говорим за мъжка мода, все повече границата между женските и мъжките дрехи се размива и са подходящи за носене и от двата пола. Именно и затова от „Пантон“ не слагат ясна граница в актуалните цветове за сезона при жените и мъжете. При официалните облекла, костюми и сака, няма да сбъркате, ако заложите на  лукса и изберете така модерните цветове –  Старо индиго, Сиена кафяво, Бледо сиво, Лилава мъгла. А защо да не експериментирате с някой по-екстравагантен цвят, като Лимончело, Маслен скоч, Океанско синьо или Тревисто зелен?

Какъвто и избор да направите, ние, от DressYou.bg имаме винаги най-добрите и актуални предложения! А удобството на онлайн пазаруването ви помага да станете част от глобалния свят на модерния човек, гражданин на света!

 

 

 

DressYou

The author DressYou

В онлайн магазин DressYou.bg предлагаме секънд хенд дрехи и аксесоари на водещи марки в модния бранш, с високо качество и доказан произход от Западна Европа. Нашите консултанти ще Ви съдействат при осъществяване на поръчката и ще получите избрания от Вас артикул в рамките на 3 работни дни, на посочен от Вас адрес.

Leave a Response