close
maxi_moda_dressyou

Какви дрехи биха ви подхождали?

До неотдавна изборът на дрехи, за жени + plus размер, беше много ограничен, а тези, които се намираха бяха еднотипни, безформени и на висока цена. Сега много модни брандове изработват макси дрехи, при това те са актуални, с мисъл за прикриване на несъвършенствата и оставят на показ красивите части от тялото, за да могат и по-пищните дами да се чувстват секси и да имат самочувствие. А с появяването на все повече секънд хенд магазини, тези дрехи са на много достъпни цени и голямо разнообразие в асортимента. В сайта ни – DressYou.bg можете да откриете вашата дреха, а ние ви даваме гаранция за това, че ще бъдете елегантна и красива!

Често дамите не знаят как да комбинират дрехите така, че да прикрият малките си несъвършенства. Но с тези няколко модни трика, ще ви помогнем да съчетаете цветове, кройки и модели, зашеметявайки всички покрай вас!

Изберете подходящо бельо

Бельото е изключително важна част от цялостната ви визия. Подберете го така, че да ви пасва идеално, добре е сутиенът да е с широки презрамки и колан така, че да поддържа добре бюста ви, без да се впива и когато облечете дреха, да не оставя следи.

Избягвайте големите принтове

Големите флорални мотиви и принтове допринасят усещането за по-голям обем. Затова препоръчваме да избирате дрехи в монохромната гама и в по-тъмни цветове, така фигурата ви ще изглежда по-вталена.

Изберете V-образно деколте

Привлечете внимание към шията си с този тип деколте, което оптически ще издължи врата и ще разсее вниманието към по-пълните части от тялото. Не е добър избор да носите широки и безформени горни дрехи, защото те добавят излишен обем. Заложете на туника с V-образно деколте с по-вталена форма на гърба.

Избягвайте късите връхни дрехи и палта

Късите връхни дрехи биха допринесли фигурата да изглежда по-пищна и да концентрират вниманието върху по-пълните части на тялото ви. Ние препоръчваме да заложите на яке или палто което да стига под ханша и оптически да издължават.
5.Скини джинси/панталони не са добър избор
Те правят глезените да изглеждат слаби, а горната част на краката и бедрата ви доста пълна. Изберете модел панталон с по-свободна и права кройка, така тялото ще изглежда симетрично и ще има по добър баланс.
6.Изберете аксесоари със средна големина
Не носете нито много големи, нито много малки аксесоари. За макси дамите са подходящи чанти в среден размер в неутрални цветове, същото правило важи и за бижутата, добре е да са семпли, без много маниста и блестящи камъни, които са по-скоро геометрични.
7. Изкуствените материи не са добър избор
Заложете на естествените материи, които ще ви накарат да се чувствате комфортно и няма да запарват, особено в горещите летни дни. Добре е дрехите ви да са от лен, памук, коприна.
8. Дантелените дрехи не са табу
Една красива блуза или рокля от памучна дантела никога няма да е излишна в гардероба ви! Добре е, където е необходимо да има подплата, за да останат части, скрити за въображението. Погрешно е схващането, че пищните дами не трябва да носят дантелени дрехи и бельо. Ние казваме – напротив! Бъдете истинска секси дива!

DressYou

The author DressYou

В онлайн магазин DressYou.bg предлагаме секънд хенд дрехи и аксесоари на водещи марки в модния бранш, с високо качество и доказан произход от Западна Европа. Нашите консултанти ще Ви съдействат при осъществяване на поръчката и ще получите избрания от Вас артикул в рамките на 3 работни дни, на посочен от Вас адрес.

Leave a Response