close
Разни

Нови дрехи и лятна почивка

novi_drehi_dressyou

Как да имаме и двете?

Лятото е тук и вече сме нетърпеливи да дойде време за лятната почивка или екскурзия. Море, планина, нова страна, емоцията и спомените ще ни греят дори през есента и зимата.
Подготовката за лятната почивка е изпълнена с много вълнение, но и с внимателно преценяване на бюджета. Искаме нов бански за морето, може би ярка плажна рокля, ами нещо за вечерите – коктейлна рокля например, трябват и подходящи сандали! Приятелите ни споделят снимки от красиви места и изглеждат фантастично в модерни цветове и принтове.Витрините греят в прекрасни летни багри, а ние преминаваме покрай тях мислейки за бюджета си за лятото. Нови дрехи или по-пълноценна лятна почивка? Искаме и двете и е напълно възможно да ги имаме заедно. Ето какво можем да направим за да освежим гардероба си с нови неща без да ощетим бюджета си за лятната отпуска.

Стари дрехи с нов фасон

Тези от вас, които обичат да майсторят със сигурност ще се забавляват много. Подберете старите дрехи, които ви харесват и ви стоят добре. Дори да имат несъвършенства като петно, скъсано или боядисано, не ги изхвърляйте. Бъдете креативни и добавете щампи, блясък, цвете от плат или дори шарена кръпка. Ако обичате да рисувате, използвайте текстилни бои за да създадете нещо ново и красиво върху старата дреха. Бохо стилът е тенденцията на това лято за това не се притеснявайте да добавяте цветове, собствени рисунки и дори весели щампи с принтове. По този начин ще бъдете оригинални и цветни без да харчите за нови дрехи.

Нови цветове за лятото

Не много дами знаят, че могат напълно да пребоядисат дрехите си. Ако някоя дреха е пуснала боя и е съсипала любимата ви скъпа рокля или панталон, не се притеснявайте. Занесете ги на химически чистене и попитайте дали боядисват и с какви цветове. На някои места могат да пребоядисат дрехата с малко по-тъмен цвят, който ще заличи всички петна. Така дрехата ще изглежда като нова.

Мултифункционални дрехи

Някои дрехи могат да се трансформират много лесно. Една то тях е шалът – истински хамелеон. Не е нужно той да е скъп за да се превърне в интересен топ или плажна рокля. Вземете дълги, разноцветни шалове и ги използвайте по различни начини например като пола, рокля, украса за глава, топ.

Маркови попълнения на добри цени

Не  е нужно да купувате маркови дрехи на високи цени. Изберете магазин за дрехи втора употреба с добра селекция от маркови артикули и пазарувайте на воля. Тези дрехи са с доказан произход, някои са нови и дори с етикетите. Освен това  се отличават с издръжливи и качествени материи.Тук можете да намерите съкровища от известни марки и колекции, от които да са останали единични бройки във вашия размер. Струва си да проверите, защото можете да грабнете уникат на изключителна цена. Пазарувайки дрехи втора употреба можете да разнообразите визията и стила си без да харчите много. Не пропускайте селекцията от маркови дрехи на dressyou.bg.

Продажба и Размяна

Ако в гардероба ви има много дрехи, които не ви допадат или не ви стават, но са в добро състояние можете да ги продадете или размените. Много сайтове в интернет предлагат тази възможност. Така ще можете да си върнете част от парите за покупката им, да им дадете нов шанс да блеснат и да имате средства за нови покупки за сезона.

През лятото сме най-заредени, емоционални и усмихнати като това личи и във визията ни. Не правете компромис  със себе си. Тези няколко съвета ще ви помогнат да изживеете една незабравима лятна почивка и да изглеждате като от списание без да харчите излишно.

 

 

DressYou

The author DressYou

В онлайн магазин DressYou.bg предлагаме секънд хенд дрехи и аксесоари на водещи марки в модния бранш, с високо качество и доказан произход от Западна Европа. Нашите консултанти ще Ви съдействат при осъществяване на поръчката и ще получите избрания от Вас артикул в рамките на 3 работни дни, на посочен от Вас адрес.

Leave a Response