close
Полезни съвети

Как да изглеждаме добре с ограничен бюджет

dressyou_damska_vizia_za_svobodnoto_vreme

Идеи за визии до 50 лв

Казват, че стилът не се определя от цената. И ние сме напълно съгласни с това. Качеството на дрехите и аксесоарите, кройката, това как ги подбираме и съчетаваме спрямо какво ни отива са в основата на добрата визия, а не толкова цената. А вие колко маркови дрехи и аксесоари бихте купили с 50лв? Дали ще стигнат за цял тоалет? Ако и вие сте на мнение, че стилът не се определя от цената ще се радваме да споделим с вас няколко интересни комбинации. Тук ще ви покажем визии, които са от известни марки, но няма да надвишават 50 лв. като обща стойност. Приемате ли предизвикателството?

На работа

Тази визия е подходяща за офиса като съчетава красива пола с цветен мотив, елегантна бизнес чанта и удобен топ. Чудесна идея за облекло за работна среща, семинар или друг професионален ангажимент. Можете да замените полата с панталон с ръб, да добавите сако или едро бижу за акцент.dressyou_elegantna_vizia_na_rabotnoto_mjasto

 

Слънчева разходка

Времето е още хубаво за това вземете максимума от слънчевите дни в нещо удобно и цветно. Предлагаме ви комбинация от ярък панталон, топ с флорален мотив и практична раница, в която да поберете приятно четиво, бутилка вода и дори нещо за хапване. Обуйте удобни гуменки и се разходете сред природата.

Излизане с приятелки

Нещо лятно, момичешко, но и елегантно. Предлагаме ви съчетание от прасковени цветове, с които да се насладите на една среща по женски. Вечерите могат да бъдат хладни затова сме добавили топло сако в подходящ цвят. Чантичката с розов кант допълва чудесно цветовете на роклята и сакото. Можете да добавите неутрални, бежови обувки и сте готови за смях и приказки на чаша вино.

Вечерна визия

Една изчистена и стилна комбинация за излизане вечер. Можете да носите с високи обувки или боти и интересна, едра гривна както и кожено яке за по-дръзка визия. Червеното червило е задължително.

dressyou_vecherna_vizia_roklja

В парка

Какво по-приятно от уикенд разходка с домашния любимец в парка? Тази визия е удобна, цветна и практична. Много добър вариант за есента е карираната риза с дълъг ръкав в комбинация с топла жилетка за хладните дни и дънки от по-тъмен деним.

За фитнеса

За тези от вас, които спортуват предлагаме качетсвени, маркови, спортни дрехи. В тази визия сме съчетали меко и приятно горнище, марково спортно долнище и практична раница, в която да приберете екипа си за спорт.

Всички артикули от визиите можете да намерите на сайта Dressyou.bg. Освен това магазинът се зарежда с нови арикули всеки ден, така че не пропускайте да попълните гардероба си със страхотни маркови попадения на достъпни цени. Бъдете стилни с нисък бюджет с помощта на Dressyou.bg!

DressYou

The author DressYou

В онлайн магазин DressYou.bg предлагаме секънд хенд дрехи и аксесоари на водещи марки в модния бранш, с високо качество и доказан произход от Западна Европа. Нашите консултанти ще Ви съдействат при осъществяване на поръчката и ще получите избрания от Вас артикул в рамките на 3 работни дни, на посочен от Вас адрес.

Leave a Response