close
Разни

Как да носим дрехи с пайети в ежедневието?

dressyou_pajeti_chanta

Oригинални съчетания с пайети

Имате ли дрехи с пайети? А осмелявате ли се да си купите или да носите такива в ежедневието? Промяната на функцията на дадена дреха се е превърнало в част от стила на всяка една от нас през последните сезони. Рокля с кецове? Деним с деним? Дънки с бляскав топ? Кой би предположил, че това ще са комбинации, които виждаме по улиците всеки ден. Пайетите и блестящите елементи са нещо, с което обикновено излизаме вечер. Но много момичета успяват да превърнат тези дрехи в оригинално ежедневно облекло. Независимо от сезона пайетите са добър избор, в съчетание със сака, панталони и дори кецове. Ще споделим с вас няколко визии, които да ви вдъхновят да изнесете пайетите от нощния живот , за да влязат директно в ежедневната ви визия. Обещаваме, че ефектът е повече от блестящ!

Блуза с пайети

За да носите блуза с пайети в ежедневието, комбинирайте със семпло облекло в спортно-елегантен стил, спортни дънки или тесни панталони и удобни кецове. Аксесоарите са малко или изобщо липсват в такава визия.

Блестяща пола

Не се страхувайте да носите различни по големина и цвят пайети, те са именно за това за да покажете пълния си блясък. Комбинирайте лъскава стреч пола на ситни пайети и изчистен топ. Добавете сако и ще получите елегантна визия за излизане с приятелки.

Парти рокля

Тук пайетите са във вихъра си. Блясъкът прави всяка рокля празнична и впечатляваща. Независимо от цвета на дрехата, пайетите стоят добре. Истински шикозна визия може да се постигне с рокля на пейети, изчистен блейзер или кожено яке и семпли аксесоари.

dressyou_roklya_s_payeti_750_480

Сако с пайети

Бъдете неотразими с блестящ блейзер или сако с декорация. Отдолу можете да съчетаете риза с подобен цвят елементи и да завършите визията с кожен панталон и високи токчета. Една интересна комбинация, която може да се носи за срещи или дори на шопинг из града.

Нестандартен панталон

Панталонът с пайети е нещо дръзко и нестандартно, което малко хора ще могат да възприемат и да съчетаят в облеклото си. Освен това дава огромна свобода за експерименти. За да се получи по-ежедневна визия може да се съчетае с уютен пуловер, шапка и удобни, спортни обувки. Идеален вариант за ежедневието през есента и зимата.

Шик чанта

Ако не се чувствате достатъчно комфортно да носите пайети върху основни части от облеклото като полите, блузите или панталоните, заложете на аксесоарите. Една чанта с пайети би внесла точното количество блясък във всяка една визия, без да има риск да прекалите. Пайетите са красив декоративен елемент, който може да се използва по толкова много различни начини. Но както с много неща в модата границата между добрия вкус и натруфеното е тънка. Надяваме се да сме ви вдъхновили за интересни и оригинални съчетания с пайети, които да носите със самочувствие и в ежедневието.
Пожелаваме ви повече блясък и смелост за модни експерименти!

DressYou

The author DressYou

В онлайн магазин DressYou.bg предлагаме секънд хенд дрехи и аксесоари на водещи марки в модния бранш, с високо качество и доказан произход от Западна Европа. Нашите консултанти ще Ви съдействат при осъществяване на поръчката и ще получите избрания от Вас артикул в рамките на 3 работни дни, на посочен от Вас адрес.

Leave a Response