close
Разни

Как да изберем зимно палто според фигурата

dressyou_drehi_vtora_upotreba_palta

Кои са подходящите материи

Чувствате ли се понякога като полярна мечка през зимата? Тежките и топли якета и палта понякога ни карат да се чувстваме тежки и тромави.

Въпреки това, за всяка от нас е важно, не само да ни е топло през зимата, но и да изглеждаме добре в зимното си палто или яке. За тази цел то трябва да е от качествена материя, а кройката да е безупречна, за да приляга добре по тялото. По този начин ще се чувствате, уверени и красиви дори с обемните зимни дрехи.

През есента и зимата са подходящи материи като кожа, кожа с косъм, различни видове вълна и други, които държат топло и не пропускат студения въздух. При избора на зимно яке, огромно значение има и вашата фигура. Ако изберете палто или яке с неправилната за вас кройка, то ще ви накара да изглеждате едри и безформени.

Сега е идеалното време да изберете най-подходящото за вас палто или зимно яке. Ето ги и нашите съвети как да направите това, за да изглеждате фантастично дори с дебела и топла връхна дреха.

Добра опция за по-ниските от нас са дългите палта, които оптично издължават фигурата. Ако сте с къс торс, непременно заложете на късо яке тип сако, което също ще ви издължи.

Ако сте от дамите с по-къси крака, комбинирайте палто, което покрива бедрата с колан. Този малък акцент, ще удължи визуално краката, като създава илюзия за по-висока талия. Ако краката ви са дълги, а тялото по-слабо можете да изберете вталени модели с интересна яка.

a_dressyou_drehi_vtora_upotreba_palta

Ако фигурата ви е тип „пясъчен часовник“ за вас са подходящи модели, които подчертават извивките на тялото. Такива са платата с широка долна част и дължина до коленете, които са прибрани в талията с колан. Ако харесвате спортни модели, отново потърсете такъв с дължина до коляното и вталяване в кръста.

За дамите, които искат да прикрият по-широките бедра и да фокусират вниманието върху раменете и деколтето е добре да заложат на палто с права кройка и голяма яка.

Ако имате по-голям бюст се спрете на палто с права кройка и голяма яка.V-образните деколтета са добър избор, тъй като те хармонизират фигурата и я издължават, но подчертават извивките.Дамите с широки рамене е добре да изберат яке или палто с меки рамене и широк ревер.

Ако сте със слабо изразена талия или имате коремче, не се притеснявайте. Палтата с А-образна форма ще прикрият тези части на тялото ви и ще подчертаят краката и раменете.

Аксесоари, които красят вашето палто

Чудесно допълнение към вашите зимни палта са коланите, брошките, вълнените акценти и разбира се шаловете. Ако искате да подчертаете тънката си талия, която може да се изгуби под дебелото палто, непременно заложете на широк, ефектен колан. Ако харесвате големи яки и деколтета, но искате да ви е топло през зимата, изберете красив шал в подходящи цветове, който ще постави акцент върху горната част на тялото. Не забравяйте и оригиналните допълнения като вълнени цветя и брошки, които освежават и най-строгото палто.

Изборът на връхна дреха през зимата е много важен момент, тъй като това е една инвестиция в качествена дреха, която ще носим дълго време. Направете правилния избор за вашата фигура и бъдете уверени и стилни.

DressYou

The author DressYou

В онлайн магазин DressYou.bg предлагаме секънд хенд дрехи и аксесоари на водещи марки в модния бранш, с високо качество и доказан произход от Западна Европа. Нашите консултанти ще Ви съдействат при осъществяване на поръчката и ще получите избрания от Вас артикул в рамките на 3 работни дни, на посочен от Вас адрес.

Leave a Response